Tek başına gitar öğrenilebilir mi?

csadem34

Decapat
Katılım
20 Nisan 2021
Mesajlar
152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, elektro gitara büyük bir ilgim var bu yüzden de alıp öğrenmek istiyorum. Evde tek başıma internet yardımıyla ,online eğitim videoları yardımıyla öğrenebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten öğrenmek zor olacaktır yanında birinin sana tutacağın ve basacağın yerleri uygulamalı gösterse daha iyi öğrenirsin. Ama benim tavsiyem ilk önce klasikten başla en azından sadece birkaç günlük heves mi yoksa gerçekten ilgi mi duyuyorsun onu görürsün.
Ek olarak elektrogitar fiyatları çok uçuk.
 
Evet. Ancak 2-3 yıl sonra kursa gitmeniz kesinlikle gerekecektir. Ben 5 yıldır piyano çalıyorum.1.5 yıl kendim çaldım ancak bir yerden sonra eğitmen şart.
 
Tecrübeli bir hocadan oturuş,tutuş denge, pena tutuş,sol el duruş ve basit armoniye giriş dersleri al gerisi kendisi gelir ,ayna karşısında çalış kendini gör hatalarını daha kolay farkedersin, küçük bir not elektrik gitar ve naylon telli dediğimiz klasik gitarlar çok farklı enstrumanlar her nekadar aynı akord sistemi kullanılsada yapıları ve müzik tarzları teknikleri bambaşkla.
 
Başlangıçta yapılan hatalar iyi bir hoca tarafından düzeltilmezse sizde yerleşir ve ileride düzeltilmesi çok zor olur. Bence kurs alın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı