Çözüldü Tek bilgisayarda çift Windows kullanmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UstaGT

Decapat
Merhaba arkadaşlar, elimde bir bilgisayar var, istediğim gibi kullanabiliyorum fakat bilgisayar bana ait değil ve nasıl aldıysam eskisi gibi teslim etmek zorundayım. Bu bilgisayar Windows 11 ama ben bazı sebeplerden dolayı Windows 10 kullanmak istiyorum, fakat kalıcı olarak değil; geri eskisi gibi Windows 11'e geçebileyim. Böyle bir şey mümkün mü? Dual boot mu deniyordu, ne deniyordu? Nasıl yapabilirim? Eğer böyle bir şey mümkünse, anlatabilecek varsa yazabilir mi veya bu konuyla alakalı bir YouTube videosu (mümkünse Türkçe)

Çözüm
MSConfig'e gelip önyükleme kısmına girip silmek istediginiz işletim sistemini seçip sil tuşuna basın.
IMG-20250628-WA0006.jpg

Lütfen geçerli OS'i silmeyin.
Arkadaşlar şimdi ben o Windowsu kurmak için ayırdığım 70 gblık disk bölümünü silip geri c diskine ekledim ama bilgisayar açılırken hala hangi işletim sistemini seçmek istediğimi soruyor nasıl düzeltebilirim nasıl gidecek bu windows 10

Dosya Ekleri

• IMG_20250627_221523.jpg
    IMG_20250627_221523.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 11
MSConfig ile silmeyi denediniz mi?
Bu arada kusura bakmayın cevabınızı beklemeden kendim halletmeye çalıştım ama msconfigi açıp önyükleme bölümündeki windows 10u sildim doğru mu yaptım acaba sorun çözüldü ama sıkıntı çıkmaz değil mi

MSConfig'e gelip önyükleme kısmına girip silmek istediginiz işletim sistemini seçip sil tuşuna basın. Eki Görüntüle 2522714

Lütfen geçerli OS'i silmeyin.

Hah tam şimdi de siz yazdınız tamamdır teşekkür ederim işe yaradı sorun çözüldü çok çok teşekkürler.

Bu arada kusura bakmayın cevabınızı beklemeden kendim halletmeye çalıştım ama MSconfig'i açıp önyükleme bölümündeki Windows 10'u sildim doğru mu yaptım acaba sorun çözüldü ama sıkıntı çıkmaz değil mi?
Aynısını yazdım bende az önce. Evet onu yapacaktınız.

Hah tam şimdi de siz yazdınız tamamdır teşekkür ederim işe yaradı sorun çözüldü çok çok teşekkürler.

Sorununuzun çözülmesine sevindim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı