Kontrolcünün aydınlatma modları pek hoşuma gitmiyor, şu anda fanlar birbirine bağlı ve kontrolcüye bağlanıyor kablo oradan da CHA_FAN girişine bağlı. Aradan kontrolcüyü çıkarıp tek CHA_FAN girişine 3 fan takıp fanların aydınlatmalarını anakart üzerinden kontrol etmek mümkün mü?
Kontrolcünün aydınlatma modları pek hoşuma gitmiyor, şu anda fanlar birbirine bağlı ve kontrolcüye bağlanıyor kablo oradan da CHA_FAN girişine bağlı. Aradan kontrolcüyü çıkarıp tek CHA_FAN girişine 3 fan takıp fanların aydınlatmalarını anakart üzerinden kontrol etmek mümkün mü?
- DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.
www.deepcool.com
Normalde o dediğiniz kablodan olması lazım ama aslına bakarsanız ben göremedim. Anakarta da takılı değil.
Kablolar karışık olsa da arka tarafın bir fotoğrafını attım, görüyor mu bir bakabilir misiniz? Olmadı ben daha geniş bir zamanda fanları ve kablolarını inceleyerek kendim yaparım yada yeni konu açarım.
Hocam bu kablo mu ARGB kablosu, biraz çözdüm gibi fanların kabloları birbirine bağlı ve en son CHA_FAN kısmına bağlanıyor. ARGB'lerde birbirne bağlı onlarda kontrolcuye bağlanıyor(kablo 2.foto) ve SATA ile güç alıyor.(biraz çizmeye çalıştım)