Tek ekran kartı ile mining yapmak mümkün mü?

Karşılar 24 3070 ve kendi 3060 laptopumla yapıyorum hayli karşılar Türkiye elektriğin en ucuz olduğu ülkelerden biri.

Komiksiniz asıl yüksek seviye ekran kartı ile fazla para kazanır.

Karı hala aynı bunu neye dayanarak söylediniz? Hatta daha fazla.

Karı daha fazla değil, kazım zorluğu sürekli arttığı için azalıyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Aşşağı yukarı, ortalama geliri bu düzeyde olacaktır.

Karı daha fazla değil, kazım zorluğu sürekli arttığı için azalıyor.

1628714842112.png

Hocam yalan söylemeyi bırakın artık 1 ay önce günde 70 dolar kazarken şu an günde 107 dolar kazanıyorum

Eki Görüntüle 1135117

Hocam yalan söylemeyi bırakın artık 1 ay önce günde 70 dolar kazarken şu an günde 107 dolar kazanıyorum bunu dinlemeyin

Yalan mı? Sürekli değişkenlik gösterebilir ama her coinin kazım zorluğu sürekli artar, bunu herkes bilir. 2 3 ay önce günlük 10-15 dolar civarı getirisi vardı bugün 5 dolara kadar düştü. Bu konuşma tarzı ne böyle yaşınız falan mı küçük?

Yalan mı? Sürekli değişkenlik gösterebilir ama her coinin kazım zorluğu sürekli artar, bunu herkes bilir. 2 3 ay önce günlük 10-15 dolar civarı getirisi vardı bugün 5 dolara kadar düştü. Bu konuşma tarzı ne böyle yaşınız falan mı küçük?
Hangi ekran kartı ile kazım yapıyorsunuz ve elektrik faturanıza ne kadar eklendi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı