Rahatsız etmiyorsa gereksiz yapman.Agalar selam, tek monitörüm olmama rağmen 2 ekran gözüküyor siliyorum olmuyor bilgisayar bios ekranı olmadan açılmıyor kabloları değiştirdim sorun çözülmedi. Sorunu nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 2129275
Rahatsız etmiyorsa gereksiz yapman.
Alışık olmadığım bir durum. Bazen ekran 2. ekrana gidiyor düzeltiyorum yine oluyor. Bu arada kabloyu değiştirdim bu sefer ilk genel PnP monitör gitti ve yerine iki adet genel PnP olmayan monitör ortaya çıktı.
Ekran kartın ile ilgili olabilir, çift olarak gözüküyorsa ikisini de aynı ekrana bağla(1 ve 2 monitör aynı görüntüyü versin) sorun kalmaz farkına varmazsın diye düşünüyorum.
Dönüştürücü kullanıyor musun? Ekran kartının sürücülerini temiz sil tekrar kur kurarken gereksiz ayarları kapat belki düzelir.
DDU kullanabilirsin sürücüyü indir internet bağlantını kapat temizce kurarsın. Diğer onboard ekran kartların driverlerini kaldırmayı unutmayın hocam ek olarak sorun devam ederse temiz format atmayı tavsiye ederim.Dönüştürücü kullanmıyorum bağlantılarım VGA ile. Bir de sürücü temizlemeyi bilmiyorum nasıl silebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.