Tek fan RTX3050 alınır mı?

Zendagord

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. RTX3050 ekran kartı almak istiyorum tek fanlı bir model buldum markası Zotac ancak YouTube gibi mecralarda herhangi bir kaynak bulamadım. Acaba alınır mı? Isınma gibi problemleri olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. RTX3050 ekran kartı almak istiyorum tek fanlı bir model buldum markası Zotac ancak YouTube gibi mecralarda herhangi bir kaynak bulamadım. Acaba alınır mı? Isınma gibi problemleri olur mu?
Hem 3050 hem tek fan. Değmez.

Elimde R3 3100 işlemci bulunmakta RX6600 bende düşündüm ancak darboğaz olacaktır bu yüzden vazgeçmiştim. İşlemiciyi yenilemem en azından 4-5 ay gibi bir süre olacaktır bana bir problem yaratır mı bu durum?

Elimde R3 3100 işlemci bulunmakta RX6600 bende düşündüm ancak darboğaz olacaktır bu yüzden vazgeçmiştim. İşlemiciyi yenilemem en azından 4-5 ay gibi bir süre olacaktır bana bir problem yaratır mı bu durum?
R3 3100 o kadar da fazla darboğaz yapmayacaktır. 4-5 ay için her türlü yeter de artar.

RX 6600 alın şimdi, sonra işlemci yükseltirsiniz. Malum her şeyin fiyatı gün geçtikçe artıyor. Zaten Darboğazlı şekilde bile RTX 3050 kullandığınızda alacağınız performanstan daha fazlasını alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
görüldüğü gibi çok az bir darboğaz var hatta bunu ufak bir O.C işlemiyle engelleyebilirsiniz bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı