Hüseyin03300
Hectopat
Tek fanlı GTX 1050 Ti alınır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle insanlara ayar oluyorum. Konuda 1050Ti tek fanlı modeli alınır mı diyor, ekran kartı tavsiyesi istemiyor. Konuya uygun yorum yapın, lütfen. Çok boş bir yorum olmuş. Gayet de alınır 1050 Ti, ucuza bulunursa iyidir.RX 570 tercih edin.
Şöyle insanlara ayar oluyorum. Konuda 1050Ti tek fanlı modeli alınır mı diyor, ekran kartı tavsiyesi istemiyor. Konuya uygun yorum yapın, lütfen. Çok boş bir yorum olmuş. Gayet de alınır 1050 Ti, ucuza bulunursa iyidir.
Pardon, sen kimsin?Sizin gibilerin geliceğini biliyordum, tahminimden daha hızlı geldiniz. Konu sahibinin ihtiyaçlarını daha iyi belirtmesini rica ederek o segmente göre daha uygun bir kart belirttim. Başta "alınabilir" dedim zaten. Bu kadar abartmanıza gerek yok.
Parasını çöpe atmak istiyorsa alınır orası ayrı.Şöyle insanlara ayar oluyorum. Konuda 1050Ti tek fanlı modeli alınır mı diyor, ekran kartı tavsiyesi istemiyor. Konuya uygun yorum yapın, lütfen. Çok boş bir yorum olmuş. Gayet de alınır 1050 Ti, ucuza bulunursa iyidir.
O değil GTX 1050 Ti tüm modelleri bile alınmaz RX 570 tercih edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.