Tek pini bozuk RAM kullanmak sorun olur mu?

Ben yeni anakart alınca eski parçalarımı kullansam rami özellikle yine anakartın yanması gibi vs
şeyler yaşarmıyım 1 pini yokken eskiden çalışıyordu özet olarak yine aynı şekilde kullansam bir sorun olur mu sizce
Testi yapınız. Yaptıktan sonra da RAM çok sıcak mı bakınız. Ondan sonra yorum yapalım.
Ilerde yine ters takma gibi ihtimaliniz yine olabilir. Baskası karısıyor ise o da yapabilir.

Testi yapınız. Yaptıktan sonra da RAM çok sıcak mı bakınız. Ondan sonra yorum yapalım.
Ilerde yine ters takma gibi ihtimaliniz yine olabilir. Baskası karısıyor ise o da yapabilir.
Attığınız videodaki testi kastediyorsanız şuan bilgisayarım bozuk halde Windowsa erişmem imkansız ama farklı bilgisayarla çöz demek istiyorsunuz sanırım test işini. eğer öyleysede rami direkt güvenip takarsam farklı pc ye pin olmayan yerden yine anakartı bozması gibi birşey olur diye korkuyorum. pin olmadığı zamandan beri 4 5 aydır baya kullandım sonra çıkarıp taktıkdan sonra oldu. direkt takarsam birşey olur mu sizce alıcağım anakarta

Attığınız videodaki testi kastediyorsanız şuan bilgisayarım bozuk halde Windowsa erişmem imkansız ama farklı bilgisayarla çöz demek istiyorsunuz sanırım test işini. eğer öyleysede rami direkt güvenip takarsam farklı pc ye pin olmayan yerden yine anakartı bozması gibi birşey olur diye korkuyorum. pin olmadığı zamandan beri 4 5 aydır baya kullandım sonra çıkarıp taktıkdan sonra oldu. direkt takarsam birşey olur mu sizce alıcağım anakarta
Buna karar veremem malesef. Eski bir sistemde test edip deneyiniz. Yeni bir anakartı gözden çıkarabiliyorken eski bir sistemde de deneyebilirsiniz. Test kesin sonuca vardırmasa bile, hata yok ise; yine böyle bir hata olabileceğini göze alıp kullanabilirsiniz ( yine de önerim bu değildir! ).
RAM'iniz çok pahallı değil ise değiştirmek en sağlam çözüm olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı