Tek RX 5600 XT ile 1 hafta mining kazancım

Hocam merhabalar. Bol kazançlar dilerim. Aynı ekran kartına sahibim. Minning'e başlamak için faydalandığınız bir rehber var mı acaba? Başlangıç ve kurulum için nereden faydalanabilirim. Teşekkür ederim.
Bende aynı soruyu soracaktım. Yakın zamanda yurtdışında yaşayacağım. Sıfırdan başlayan biri olarak neler yapmalıyım ve adım adım detaylı bilgilere nerden ulaşabilirim?

Hocam merhabalar. Bol kazançlar dilerim. Aynı ekran kartına sahibim. Minning'e başlamak için faydalandığınız bir rehber var mı acaba? Başlangıç ve kurulum için nereden faydalanabilirim. Teşekkür ederim.
Hiçbirşey bilmezken ilk izlediğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbirşey bilmezken ilk izlediğim video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işin kötü yanı ödeme için 0.1 Ether şartı aranıyor olması. Şu anki kurla 1270 TL olmadan para çekemiyoruz. Videoda adam anlatırken 0.05 olsa da gönderim yapılabiliyormuş, değiştirmişler sanırım sonradan.

Bu işin kötü yanı ödeme için 0.1 ether şartı aranıyor olması. Şu anki kurla 1270 TL olmadan para çekemiyoruz. Videoda adam anlatırken 0.05 olsa da gönderim yapılabiliyormuş, değiştirmişler sanırım sonradan.

Evet, daha 3 gün önce değişti ama benim ayarım hesapladığıma göre ayda 0.07 bende 0.07 sabitlemiştim herhalde o zaman çekicektir.

Bu işin kötü yanı ödeme için 0.1 Ether şartı aranıyor olması. Şu anki kurla 1270 TL olmadan para çekemiyoruz. Videoda adam anlatırken 0.05 olsa da gönderim yapılabiliyormuş, değiştirmişler sanırım sonradan.
O konudan emin değiliz bazıları 0.01'de de yatırıyor falan dedi benim 2 güne olacak 0.01 durumu haber ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı