Tek seferlik clenbuterol kullanmak

Samet07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb
Bir arkadaşım clenbuterol aldı ve bana da tavsiye etti, merak ettiğim için bir kereliğine mahsus kullanmak istiyorum fakat kısa bir araştırma yaptığımda steroid türevidir diye bir yazı gördüm, clenbuterol hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi? Bir defaya mahsus kullansam bir sıkıntı yaşatır mı?

Yooooooooooooooooooooooooook
Kanka clen kalp ritmini arttırıyor yağ yakımına yardımcı oluyor tamam etkisi var ama kullanmadan makrolara dikkat ederek benim görüşümce daha iyidir zaten zirve formda kalacağın Max süre 2 hafta o 2 hafta içinde sağlığını bu denle riske atmana hiç gerek yok.

Yooooooooooooooooooooooooook
Kanka clen kalp ritmini arttırıyor yağ yakımına yardımcı oluyor tamam etkisi var ama kullanmadan makrolara dikkat ederek benim görüşümce daha iyidir zaten zirve formda kalacağın Max süre 2 hafta o 2 hafta içinde sağlığını bu denle riske atmana hiç gerek yok.

Form için falan değil de etkisini deneyimlemek istiyorum tek seferlik kullansam bir sıkıntı yaşatır mı?

Form için falan değil de etkisini deneyimlemek istiyorum tek seferlik kullansam bir sıkıntı yaşatır mı?

Dostum yaşın öncelikle kaç clenbuterol kullanma benim de aklımdan cok geçti ama yaşım genç diye vazgeçtim nedenlerim çok fazla öncelikle hadi diyelim kullandın kalp ritmini inanılmaz arttırıyor en az 130'larda gidiyor gece uyuyamıyorsun terlemeler şimdi mesela ilaç kullandı bu 30'unda gider diyorlar ama doğru diyorlar neden çünkü Türkiye'de devam ettiremezsin kanka şu an ünlü sporcuların iyi olma nedeni devamlı bakım her hafta doktora gitme görünme test sonuçları her hafta olmasa bile bu bir masraf cok büyük bütçen yoksa ve işi çok ilerletmediysen almamanı öneririm hatta hiç almanı önermem sağlık için sporunu yap yeter ben yarışmak istiyorum dersen karışan olmaz zaten ama yeniysen hemen yarış heveslerine katılma çünkü senin hayatını adaman gerekiyor.

Yaşatır derse birisi kullanmayacak mısınız? Ya da yaşatmaz derse kullanacak mısınız? Güveniyor musunuz bu kadar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı