Ziya Selçuk’un açıklamasına göre karneler, yapılan tek sınavlar ile verilecek. Bir sorun var ki ben matematikten 04 aldım. Okul ortalaması 80 ama umarım sınıfta kalmam, 12. sınıfım.
Ben 10. sınıfta iken matematik ve az kredili bir iki dersim hariç diğer derslerim e okula girilmişti. Şu halde ortalamam 81 idi Matematikteki 04'e okula girilince ortalamam 48'e düşmüştü Yani dikkat etmelisin. 11. sınıfta hocam beni gaza getirmişti kendim de bu sefer olacak demiştim; ilk dönem 30'a yükselttim matematiği, ikinci dönem hoca değişti matematiğim düştü yine yirmilere 12. sınıfta ise ulan bari bu sene geçeyim de takdir alayım artık dedim aynı zamanda hocam da iyiydi. Kendime bile inanamadım yani 02 alarak rekor kırmış olan ben şimdi derste en çok kalkan ve soru çözen olmuştum. Matematik ortalamasını 70 ile kapattım ve takdir aldım sonrası zaten pandemi
Bu senenin notlarını iptal edersek hiçbir şey olmaz. Gelecek seneyi de MEB düşünsün, bir bilgileri var ki "MEB" olmuşlar. Her şeyi ben mi söyleyeyim canım?
1) Girilmeyen sınavlara hocalar not vermez. G yazarlar.
2) Sıkıntı yok. Yanlış anlamış olabilirsiniz, doğaldır.
3) Attığınız kızgını geri almanızı rica edeceğim o halde.
İyi sosyaller. @asily615 aynısını size de diyorum.
Aynen aynen, çok mutlu. Erkenden yapıldığı için kendim ders çalışma fırsatı bulamadım, yapmayanlar ise bol bol çalışıp sınavlara girebilecek. Sağlık olsun.
Aynen aynen, çok mutlu. Erkenden yapıldığı için kendimiz ders çalışma fırsatı bulamadım, yapmayanlar ise bol bol çalışıp sınavlara girebilecek. Sağlık olsun.