Tek Tıkla Otomatik Sayfa Açmak İçin Kodlar

SwagMonster

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar beni sorum şu. Ben bir internet sitesi açacağım soru-cevap tarzı. Ancak bir yerde kafamda soru işareti oluştu. Birisi soru sormak istediğinde soru sorma butonuna tıklayacak, peki nasıl yeni bir sayfa oluşacak otomatik olarak? Yani ben şu soruyu sordum: Makarna nasıl yapılır? Bu sayfa için otomatik bir sayfa nasıl oluşacak? Herhangi bir kodu varsa lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

@Recep Baltaş Bey lütfen yardımcı olur musunuz? <3

Arkadaşlar kodu bilen yokmu?

Bir soru sorulduğunda bunun için sunucuda ayrı bir dosya açmak performans kaybına sebep olur ve depolama alanı veriler arttıkça hızla dolar. Siz isterseniz 10TB'lık kapasiteye sahip bir sunucu kullanın ama yinede boş alanım çok diye böyle bir şey yapamazsınız, bunun en iyi yolu bir sayfada gerekli kontrolleri ve komutları yazıp veri tabanından ilgili yeri çağırmaktır.

HttpRequest.QueryString Property (System.Web)
Create a Database
How to: Connect to a Database (C#)

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli verileri sabit tutup konu içeriğini veri tabanından çekerek değiştirecek bir form tasarlamak işini daha da kolaylaştıracaktır.
Ama bu anlattığım ajax ile mümkün oluyor. Asp.net'de basit işleri yapabileceğin bir ajax kontrol penceresi mevcut bir göz atmanı önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı