Tekirdağ/Şarköy internet altyapısı nasıldır?

Tombstoneirl

Centipat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Tekirdağ/Şarköy'e taşınıyorum. Şimdiye kadar baktığım evlerin altyapısını sorgulattığımda (Millenicom/TürkNet sitelerinden) tatmin eden bir sonuç(Max 16Mbps) bulamadım. Burada yaşayıp internet altyapısı hakkında bilgisi olan var mı?
 
Türkiye'de yaşadığım zamanlarda çok gezgin birisiydim, Üniversite ve babamın memur olmasından dolayı sürekli farklı illere/ilçelere gittim. Hala bir çok ilde VDSL alt yapısı dahi yokken oralarda maksimum ADSL olması gayet doğal.

Sanmıyorum orada alt yapı olduğunu.
 
Ben dün gece sorgulattığımda, kendi ev adresimde 50 Mbps'a kadar hız alabileceğimi öğrendim ancak bu sadece teoride. Pratikte nasıl olacak, onu birkaç gün içerisinde kurulum yapıldıktan sonra size iletirim. Fakat TT ekiplerinden aldığım bilgiler, Şarköy'ün çoğu bölgesine artık VDSL geldiği yönünde.
 
Merhaba dostum Şarköy Cumhuriyet Mahellesi'nde oturuyorum. 2 sokak ilerimde fiber kutusu var fakat binaya fiber çekilmemiş. Internet olarak Türk Telekom kullanıyorum 50 Mbps hız geliyor.
 
Konuyu güncelleyeyim eğer hala giripte bakan varsa, 2 yıldır Şarköy’de oturuyorum hızım 80mb altına hiç düşmedi
 
Konuyu güncelleyeyim eğer hala giripte bakan varsa, 2 yıldır Şarköy’de oturuyorum hızım 80mb altına hiç düşmedi
O hâlde konuyu ben de hortlatmak isterim. Minimum 70 Mbps alınabilir her koşulda. Çoğu yerde 50 önerilir ama net bir şekilde VDSL/VDSL2 altyapının hakim olduğunu söyleyebiliriz artık.
 

Geri
Yukarı