Tekken 7 Alınır mı?

Katılım
3 Ocak 2018
Mesajlar
14.516
Makaleler
15
Çözümler
350
Değerli forum üyeleri; Ben Tekken ile büyümüş bir insanım. Tekken 7 dışındaki tüm oyunları da bitirdim. Çıktığından beridir Tekken 7 oynamak ve almak gönlümde hep bir yer edindi. Grafikleri ve müzikleri de bayağı hoşuma gitti. Ama 5.oyunu geçemez o da ayrı. Sizce indirime girdiği zaman Tekken 7 alınır mı? Oynayan arkadaşlar görüş bildirirse sevinirim.
 
Bende almıştım fakat depolama gereksinimlerim karşılamadığı için iade edip Street Fighter V almıştım ona da bakabilirsin o oyunda iyidir.
 
PS4 cihazım olmadığım için PC üzerinde oynayacağım. Steam'de 120 lira oyun. Ancak DLC ile çok daha pahalılanıyor.

Bende almıştım fakat depolama gereksinimlerim karşılamadığı için street Fighter v almıştım ona da bakabilirsin o oyunda iyidir.

Street Fighter nasıldır bilmiyorum ama zamanında Mortal Kombat'da oynadım. Ne hadouken yapmıştım.
Bilgisayarımın kaldıracağına eminim. imza kısmında sistem özelliklerim yazmakta.
sistem: Intel Core i7-7500U, 8 GB Micron RAM, 256 GB mSATA ve 4 GB NVIDIA GeForce 940MX.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 cihazım olmadığım için PC üzerinde oynayacağım. Steam'de 120 lira oyun. Ancak DLC ile çok daha pahalılanıyor.

Street Fighter nasıldır bilmiyorum ama zamanında Mortal Kombat da oynadım. Ne Hadouken yapmıştım..
Oyun kolunuz varsa onunla oynayın bence. PC'de dövüş oyunları oynamak çok zor.
 
Steam'den 43 tl ye almıştım. Kol veya joysticksiz tadı çıkmaz. Avrupa serverlarında online oynayan az var. Düşman bulmanız 2-3 dakika sürebiliyor. 7 nin oynaynışı 6 ya yakın. Arkadaşlarınızda varsa bence alın. Oynanışını ben beğendim.
 
PS2 vardı bir zamanlar elimde. Teyzem Almanya'dan zamanında getirmiş. Bana hediye geldi. 6 sene kullandım. Tepegözü bozulunca tamiri sıkıntı olduğundan içim acıya acıya bir hurdacıya vermiştik. Bozulana kadar oynadığım 4 oyundan 3 tanesi Tekken idi. Diğeri de Call of Duty: 3 idi.
 
Tekken 7'yi kesinlikle şiddetle almanı öneririm dostum, grafikler, mekanikler her açıdan seni bağlayacak türde olduğuna emin olabilirsin dövüş oyunları seven birisine benziyorsun Tekken ve Mortal Kombat bu türde ileri gelenlerden ama kesinlikle Tekken 7'yi öneririm saatlerce bilgisayar başına kitleyebiliyor.
 

Geri
Yukarı