Teknobiyotik güvenilir mi ?

Peki neden adresi kaydı kuydu yok acaba ?
Yoksa ben mi göremiyorum.

Beğendiğim bir ekran kartına daha uygun fiyat vermiş lakin sabir bir adres bulamadığım için soru işareti kalmıştı aklımda.
 
He ya kapı gibi yazıyormuş "Müşteri Girişi" dediğin yerde, ama "hakkımızda" kısmında yazmıyor :p
Ayrıca dip not olarak ben kendim girdiğimde yine bulamıyorum o kısmı :matrix:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
He ya kapı gibi yazıyormuş "Müşteri Girişi" dediğin yerde, ama "hakkımızda" kısmında yazmıyor :p
Ayrıca dip not olarak ben kendim girdiğimde yine bulamıyorum o kısmı :matrix:


İletişim sayfasında adres telefon bilgileri yazmaktadır.
Ayrıca dediğim gibi ben alışveriş yaptım zamanında teslimat yapılmıştı herhangi bir sorun yaşamadım.

Teknobiyotik.com bir Akortek Bilişim sitesidir. Akortek Bilişim ve Teknobiyotik hakkında daha detaylı bilgi içintıklayınız

Adres: Sıvat Yolu Sakız Sokak No:4/2 Sancaktepe / İstanbul
Destek Hattı: 0 850 207 10 35
 
Daha önce reel mağazası olmayan teknobiyotik.com diye kıytırık bir internet sitesinden toplama bilgisayar satın aldım ve terbiyesizlerin gönderdikleri kasanın içindeki tüm parçalar sorunluydu. Kasanın dışı bildiğin kırıktı. Arayayım dedim ulaşamadım. Adamların telefonlarını açan yok, 1 hafta her gün öğlen aradığımda sıradaki sizsiniz deyip 1,5 saat bekletip telefonu açan olmuyordu. Sanki bana bilgisayar satıp kaybolmuşlardı. Siteden mesaj attım 1 hafta cevap veren olmadı. Merdiven altı depo tarzı Sancaktepe'deki yerlerine adamları dövmeye-kavga etmeye mi gitseydim ne yapsaydım. En sonunda facebook'tan bana yaptıklarının aynısını yaşayan birinden teknobiyotik denen bu sitenin başka bir telefon adresini buldum. Bilgisayarı daha 1 gün kullanmamışım doğru düzgün, dedim iade etmek istiyorum. İade edemezsin dediler. Neden dedim, çünkü bu toplama bilgisayar. Biz sözleşmeye madde koyduk dediler. Türkiye'de satılan bütün elektronik aletlerin en az 2 yıl garantisi olması zorunludur ve ilk 14 gün içinde eğer gelen ürün sorunluysa geçerli bir mazeret belirtmeksizin tüketicinin iade hakkı vardır. Neyse tamam bari tamir edin dedim kasayı gönderdim kargoyla bunlara geri. Tam 25 gün geçti ne geri dönen var ne bir şey. Aradım dedim siz nasıl iş yapıyorsunuz tamam yarın halledicez dediler. Gönderdiler bilgisayarı, yeni gönderdikleri kasanın dışı tekrar kırık. Aradım tekrar dışı kırık kasa göndermişsiniz dedim. Allah Allah felan dediler gık mık ettiler tekrar kasanın ön kapağını gönderdiler fakat yeni gönderdikleri ön kapakta kırık, inanmayana fotoğraf ve mail yazışmalarımı atabilirim. Bunlar resmen dolandırıcı. Kimseye tavsiye etmiyorum teknobiyotik.com'dan alışveriş yapmayı. Anlayacağın kardeşim böyle dandik sitelerden 100 lira ucuz alışveriş yapmaktansa vatancomputer, mediamark, bimeks ya da teknosa gibi mağazası olan yerlerden 100 Lira fazla verip alışveriş yaparım. Yarın öbür gün bir sorun olduğunda karşımda muhatap biri bulabilmek için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep ve Ali abilerimiz oradan parça sipariş edip sistem toplama videosu çekiyorlar. Kimseye güvenmiyosan onlara güven
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı