Teknobiyotik güvenilir midir?


Sorunumu çözdüler ama böyle bir şey yaşadım.
 
Bana göre değildir.

 
Bir de ben yurt içi kargoyumu seçeyim yoksa aras mı şubeye gitme gibi bir sıkıntım yok 3 tane kargo şirketi hemen dibimde en yakını yurt içi sıkıntı olursa tutanak tutarım zaten.
İ.

Kargolar hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden bence yeni konu açın bunun hakkında hem herkesin fikirlerini almış olursunız.
 
Kendi deneyimimden bahsedeyim. Pazar günü kasa ve RAM aldım zaten pazar günü Mesa'i günü değil adamlar pazartesi hemen kargoya verdiler. Birkaç zaman sonra sıvı soğutma siparişi verdim siparişi sabah 11 gibi verdim aynı gün içinde kargoya verdiler. Kargo olarak ben çok memnundum. Başka sitelerden de satın alma yaptım ama en hızlı kargoyu Teknobiyotik yapıyordu. Müşteri hizmetleri tarafında ise satın almadan önce ve sonrasında aradığımda telefonum gayet hızlı bir şekilde yanıtlanıyordu burada da çok memnun kaldım. Başka firmalarda uzunca sıra bekliyordum. Genel olarak ben memnunum tekrar alışveriş yapacak olsam seçimimi Teknobiyotik'ten yana kullanırım.
 
Bana göre değildir.



1 aydır ürün iade etmeye çalışıyorum. En sonunda THH başvurmak zorunda kaldım. Sakın bulaşmayın bu firmaya, müşteri destekleri rezalet telefonla 1 saat beklerseniz bile ulaşamıyorsunuz.
 
Arkadaşlar güvenilirdir ama kargo şirketini yurtiçi seçmek size kalmış kasayı önüme attı bir yerinde yırtık vardı ama kasa güzel korunmuştu sıkıntı yoktu şu an 1.haftadadayım alacaklara önereririm.
 

Geri
Yukarı