Hocam aynen nette aldığında sıkıntı çıktığında yok geri kargola yok ara anlat. Mağazan aldığında bir sıkıntı yaşadığında daha rahat halledebiliyorsun. Bir o bileşenlere ellemem gerekiyor almadan yoksa olmaz
Hocam aynen nette aldığında sıkıntı çıktığında yok geri kargola yok ara anlat. Mağazan aldığında bir sıkıntı yaşadığında daha rahat halledebiliyorsun. Bir o bileşenlere ellemem gerekiyor almadan yoksa olmaz
Mağazalardan aldığında + olarak ödediğin paraları sayayım sana.
Mesela bir bilgisayar alacaksın o bilgisayarın içine eklenecek paralar;
1- Dükkan kirası
2- Orada işçiler çalışıyor onların maaşı
3- Dükkanın kendi kârı
İnternet'den alırsan;
1- Yalnızca getiren kişinin kârı
2- Belki depo maliyeti veya kirası.
Bu yüzden fark ettiysen genelde internet daha ucuzdur benim param bol diyorsan Mağazalardan almak elbette daha insanın içini rahat ettiren bir durumdur.
Genelde herkes karşı çıkıyor bende aileme anlatamıyorum Xbox One S alacaktım 2009 liraya ama eli ile dokunmadığı şeyi almıyorlar sizi çok iyi anlıyorum aşırı masraflı bir mağazadan almak.
Mağazalardan aldığında + olarak ödediğin paraları sayayım sana.
Mesela bir bilgisayar alacaksın o bilgisayarın içine eklenecek paralar;
1- Dükkan kirası
2- Orada işçiler çalışıyor onların maaşı
3- Dükkanın kendi kârı
İnternet'den alırsan;
1- Yalnızca getiren kişinin kârı
2- belki depo maliyeti veya kirası.
Bu yüzden fark ettiysen genelde internet daha ucuzdur benim param bol diyorsan Mağazalardan almak elbette daha insanın içini rahat ettiren bir durumdur.
İnternet her konu da mağazadan daha uygun oluyor. Bu bir gerçek. İster aldığınız bir kitap olsun veya bilgisayar bileşeni olsun fark etmiyor. Ama belirttiğiniz gibi mağazadan aldığınızda insanın içi ayrı bir rahat ediyor. Bu arkadaş o siteden verdiğinde acaba bileşenler tam gelir mi, tam gelse acaba bozuk bir parçası var mıdır, değişim de sıkıntı yaşar mıyım, müşteri hizmetleri iyi midir? Buna benzer sorular ile kafa yorabilir kişi doğal olarak internetten bir ürün aldığında. Ara da aşırı fark yoksa mağaza tercihimdir.