Teknobiyotik sipariş teyidi bekleniyor

Canx2152

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Esonic H61FHL Intel H61
Ekran Kartı : Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX580 8GB Special Edition
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz 3.19GHz
Ram : 16.0GB
Merhaba. Bundan birkaç gün önce kasa önerisi diye bir konu açmıştım 600-700 bandında bütçemi iyice aşıp 1100 liralık Dark Gt kasasını aldım. Kartımda para olmadığı için kapıda ödeme seçtim not olarak orada sipariş teyidi olarak aranacaksınız yazıyordu fakat 2 gündür ne arayan oldu ne de soran. Pazartesi veya bugün biri arar mı siparişim iptal olmaz değil mi?

Ve kasa aldığım için bilgisayarcıya gidip tüm parçaları geçirmeye ne kadar ücret alırsın diye sorduğumda 750 TL fiyat verdi (tanıdık olmasına rağmen). Tek başıma halledebilir miyim parçaları geçirmeyi?

Dosya Ekleri

• 1722147952504.png
    1722147952504.png
    37,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün pazar arayan olmaz, yarın onların aramasını beklemeden sen arayıp sor, bilgi al.

Parçaları geçirmek derken montaj diyorsan da onu kendi başına halledebilirsin, öncesinde birkaç montaj videosu izleyip fikir edin.

Merhaba. Bundan birkaç gün önce kasa önerisi diye bir konu açmıştım 600-700 bandında bütçemi iyice aşıp 1100 liralık Dark Gt kasasını aldım. Kartımda para olmadığı için kapıda ödeme seçtim not olarak orada sipariş teyidi olarak aranacaksınız yazıyordu fakat 2 gündür ne arayan oldu ne de soran. Pazartesi veya bugün biri arar mı siparişim iptal olmaz değil mi?

Ve kasa aldığım için bilgisayarcıya gidip tüm parçaları geçirmeye ne kadar ücret alırsın diye sorduğumda 750 TL fiyat verdi (tanıdık olmasına rağmen). Tek başıma halledebilir miyim parçaları geçirmeyi?

Bir şey çıkarıp takmıyorsun ki altı üstü PSU sökeceksin sata SSD varsa onu sökeceksin birde anakartı tutan 4 vidayı sökeceksin.

PSU'dan takacağın 24 pin güç CPU güç kablosu var sadece anakarta birde sata SSD varsa ona takacaksın. Kasanın power vesaire tuşlarını takmakta basit iş 750 istediği işe bak sonra esnaf batıyor diyorlar beter olsunlar. :D

750 istediği işe bak sonra esnaf batıyor diyorlar beter olsunlar. :D

Ya evet 750 gerçekten çok ama pasajın içinde dükkan geçimini oda kazıklamayla sağlıyor başka nasıl geçindirecek ki ailesini filan ben sadece PSU'yu taktırmıştım 150 almıştı ucuz diye verdik onu ama kasa gerçekten çok geldi zaten kasayı o fiyata aldım.

Ve kasa aldığım için bilgisayarcıya gidip tüm parçaları geçirmeye ne kadar ücret alırsın diye sorduğumda 750 TL fiyat verdi (tanıdık olmasına rağmen). tek başıma halledebilir miyim parçaları geçirmeyi?

Bende aynı şeyi yaşıyorum şu an sizi aradılar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı