İade etmeyeceğim ama bir daha da alışveriş yapacağımı sanmam o siteden.Ürünü açıp kullandıysan vay haline iade edeceksen.
Öyle zaten. Ama belirtseler daha iyi olurdu. İşlemci sağlam olsun kutu önemli değil. İlk baş delirdim ama mecbur kullanacağım. Garantisi de kendiler karşıladığı için sorun yok. Alacaklar varsa şok geçirmesin benim gibi.Belki distribitör Çinli bir firmadır.
İstanbul Bilişim'i andırıyor500 kere söyledik şu adamlardan bir şey almayın diye. Hocam daha iyi yerler varken bulaşmayın bunlara. İade bile almıyorlar. Telefonla aradığın zaman millete artist artist konuşuyorlar. Hele ürünü açtıysan bitti o iş kesinlikle iade almıyor adamlar prensipleri gereğiTechnopat forum olarak bence özel bir konu açılıp bu site kara listeye eklenmeli diye düşünüyorum. Günden güne bu adamların mağdur ettikleri insanlar çoğalıyor. Geçen gün SSD konusu vardı mesela o adamı da mağdur etmişlerdi. Google yorumları da ne kadar sıkıntılı olduklarını gösteriyor. Aşırı egoist adamlar. YouTube kanallarından yorum yaptığın an siliyorlar
![]()
İşlemci çalışıyor sorun yok. Ama bir daha alışveriş yapmam önemli olan çalışması. Teşekkürler500 kere söyledik şu adamlardan bir şey almayın diye. Hocam daha iyi yerler varken bulaşmayın bunlara. İade bile almıyorlar. Telefonla aradığın zaman millete artist artist konuşuyorlar. Hele ürünü açtıysan bitti o iş kesinlikle iade almıyor adamlar prensipleri gereğiTechnopat forum olarak bence özel bir konu açılıp bu site kara listeye eklenmeli diye düşünüyorum. Günden güne bu adamların mağdur ettikleri insanlar çoğalıyor. Geçen gün SSD konusu vardı mesela o adamı da mağdur etmişlerdi. Google yorumları da ne kadar sıkıntılı olduklarını gösteriyor. Aşırı egoist adamlar. YouTube kanallarından yorum yaptığın an siliyorlar
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.