Teknobiyotik'ten İtopya'ya Gönderme

O zaman akıllı olacaksın. İndirim ve kampanya bekleyeceksin. Kendini bir yere bağlamayacaksın ama alışveriş güvenliğinden de vazgeçmeyeceksin. Adınını sanını duymadığın yerden ucuz diye alışveriş yapmakta doğru değil. Sinerji ve İnvistus vb. gibi nispeten daha ucuza satan yerleri takip edebilirsin. Seçenek çok sadece araştırmak lazım.
Bu kadar atarlı çıkman bence çok yanlış zaten benim tercih alanım Sinerji Bilgisayar oluyor sanki yanlış bir şey dedim. 2600TL'lik ekran kartı İtopya'da 2800-2900TL arası yalan mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Atar yok dostum. Aynı yazıyı daha sakin bir şekilde oku. :p İtopya'da pahalıysa başka yerden alınabilinir. Sinerji'de 2600 TL, İtopya'da 2900 TL ise gider Sinerji'den alırım. Bu kadar basit. :)
 
Atar yok dostum. Aynı yazıyı daha sakin bir şekilde oku. [emoji14] İtopya'da pahalıysa başka yerden alınabilinir. Sinerji'de 2600 TL, İtopya'da 2900 TL ise gider Sinerji'den alırım. Bu kadar basit. :)
Kusura bakma sadece ilk cümleni yanlış zamanda okuyunca atarlı karşıladım.
 
İtopya'daki sistemin parça yükseltme kısmında mevcut işlemci R5 2600 olarak gözüküyor.

B450 olunca ne oluyor, insanların yüzde kaçı O.C. yapıyor sence fazla mı? Ayrıca şu anda B450M-K modeli ile satılıyor. Teknobiyotiği de bütçe dostu sanmayı kesin, her şeyden kısınca bütçe ve kullanıcı dostu olunmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu teknobiyotiğe olan nefret nedir ben anlayamadım. Benim çevremdeki 3 arkadaşım oradan topladı sistemleri geçen sene ve sorun yaşamadılar. Bunun bile fanatizmi dönüyor. Komik değil mi? :D Yapmayın arkadaşlar bırakın rekabet olsun biz tüketicilerin işine gelir. Bırakın ikisi de piyasada kalsın kimse batmasın. Daha ucuz ve özellikler de daha ucuzu doğru. Zaten indirimli olan aynı şeyin üzerine 500 TL daha indirim vermesini beklemeyin. Hayır kurumu değil bunlar iş yapıyorlar gerçekçi olun ve rekabeti destekleyin. Batsınlar falan demek biz tüketicilere zarar verir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nefretten ziyade gönderme yapmaya çalıştılar ancak çok da iyi bir sistem ortaya da koyamadılar.
Üslupları hakkında konuşmaya bile gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı