Teknofest İstanbul

Okul ile beraber gittim, Bizim okulumuzda havacılık kulübü gezisi olacakmış ama kulüp tercihleri daha belirli olmadığı için herkes götürülmüş. Robotistan konusunda haklısınız lehim makinesi, eldiven vs vardı. Nedense sınıf arkadaşlarım ellerinde lehim makinesi ile fotoğraf çektirdiler anlayamadım. İçerik olarak güzeldi fakat ortalık ana baba günü gibiydi yürüyemiyordunuz bütün sınıf beraber gezmesine rağmen arkadaşımla kaybolduk sonrada bulduk fakat çoğu sınıflar ayrı ayrı gezdikleri için kayboldular. Erken bindik sınıfça diye sevinirken yolda kaldık otobüs klima kayışı sonrada hortum patlatınca araba hararet yaptı başka otobüsler ile döndük ufaktan maceralı bir gündü. Gereksiz uzattım az kişi olduğu günler gezilebilir diye düşünüyorum iyi günler.

Çok güzel bir etkinlikti. Özellikle serginin olduğu yerde ODTÜ makine mezunu savunma bakanlığında çalışan hilal bıyıklı mühendis abiler ile yaptığım sohbet çok verimli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…