ibrahim karaduman
Centipat
Sistem elime geçti aldım kurdum fakat ön kasa fanlarının rgb ledleri yanıyor ama dönmüyor sebebini bilen var mı acaba?
Bağlantılarını kontrol et. Direk psu’dan guc aliyor sanirim. Resim atarsan daha net yardimci oluruz. Anakart ve psu baglantilari.Sistem elime geçti aldım kurdum fakat ön kasa fanlarının rgb ledleri yanıyor ama dönmüyor sebebini bilen var mı acaba?
Tüm sinirlerimi bozdu itopyadan birdaha alışveriş yapmam montaj işçiliği berbat kablolarını yanlış takmışlar sabahtan beri uğraşıyorum yeni kurabildim şimdi test zamanıBağlantılarını kontrol et. Direk psu’dan guc aliyor sanirim. Resim atarsan daha net yardimci oluruz. Anakart ve psu baglantilari.
Sorun neyden kaynakliymis peki? Bende aldimda aynisi olursa biliyim diye soruyorumTüm sinirlerimi bozdu itopyadan birdaha alışveriş yapmam montaj işçiliği berbat kablolarını yanlış takmışlar sabahtan beri uğraşıyorum yeni kurabildim şimdi test zamanı![]()
Hocam fanların rgb bağlantısını doğru yapmışlar fakat fanı çalıştıracak kabloyu yanlış yere takmışlar. Temperli cam tarafı değilde diğer kapağı söktüm kabloları çorba etmişler hepsini tek tek çıkardım düzenledim fan kablolarını buldum doğru yerlerine taktım şuan saat gibi çalışıyor bir sorunum kalmadı. Gta5 indiriyor orjinal oyunla test edeyim diye onun inmesini bekliyorumSorun neyden kaynakliymis peki? Bende aldimda aynisi olursa biliyim diye soruyorum![]()
Bu arada ekran kartını takacağın vidayı anakartın kutusunun içinde ara siyah vida olması gerek. Ben ekran kartı tutucudan çıkan vidayı denedim girmedi siyah vida girdi. Ekran kartı tutacağı da bir garip ekran kartına temas etmiyor nasıl tutacak bilmiyorum belki ben hakkını verememişimdirSorun neyden kaynakliymis peki? Bende aldimda aynisi olursa biliyim diye soruyorum![]()
Pc çok güzelSorun neyden kaynakliymis peki? Bende aldimda aynisi olursa biliyim diye soruyorum![]()
Super hayirli olsun tekrardan. Simdi anakartta ikinci bir fan cikisi yok takmak icin. Bu kasanin onunde ki iki fani direk psu’ya molex ile baglaniyor sanirim oyle mi?Hocam fanların rgb bağlantısını doğru yapmışlar fakat fanı çalıştıracak kabloyu yanlış yere takmışlar. Temperli cam tarafı değilde diğer kapağı söktüm kabloları çorba etmişler hepsini tek tek çıkardım düzenledim fan kablolarını buldum doğru yerlerine taktım şuan saat gibi çalışıyor bir sorunum kalmadı. Gta5 indiriyor orjinal oyunla test edeyim diye onun inmesini bekliyorum
Bu arada ekran kartını takacağın vidayı anakartın kutusunun içinde ara siyah vida olması gerek. Ben ekran kartı tutucudan çıkan vidayı denedim girmedi siyah vida girdi. Ekran kartı tutacağı da bir garip ekran kartına temas etmiyor nasıl tutacak bilmiyorum belki ben hakkını verememişimdir
Pc çok güzel![]()
Kral ben 25 inde sipariş verdim durumu kontrol ediyorum hergün siparişiniz alındı dan geçmiyorHocam fanların rgb bağlantısını doğru yapmışlar fakat fanı çalıştıracak kabloyu yanlış yere takmışlar. Temperli cam tarafı değilde diğer kapağı söktüm kabloları çorba etmişler hepsini tek tek çıkardım düzenledim fan kablolarını buldum doğru yerlerine taktım şuan saat gibi çalışıyor bir sorunum kalmadı. Gta5 indiriyor orjinal oyunla test edeyim diye onun inmesini bekliyorum
Bu arada ekran kartını takacağın vidayı anakartın kutusunun içinde ara siyah vida olması gerek. Ben ekran kartı tutucudan çıkan vidayı denedim girmedi siyah vida girdi. Ekran kartı tutacağı da bir garip ekran kartına temas etmiyor nasıl tutacak bilmiyorum belki ben hakkını verememişimdir
Pc çok güzel![]()
Evet öyle anakart üzerinde çıkış göremedim benSuper hayirli olsun tekrardan. Simdi anakartta ikinci bir fan cikisi yok takmak icin. Bu kasanin onunde ki iki fani direk psu’ya molex ile baglaniyor sanirim oyle mi?
Bayramın ilk günü vermiştim 1 hafta 1 günde geldi ama şöyle ki bende öyle idi sipariş alındı yazıyordu kontrol ediyordum birden maile baktım kargoya vermişler. Cuma verdiler bugün teslim aldım tam 1 hafta diyelim süreceKral ben 25 inde sipariş verdim durumu kontrol ediyorum hergün siparişiniz alındı dan geçmiyorSenin kaç günde geldi? Keşke vatan bilgisayardan alsaydım daha kısa sürede alırdım
![]()
Henüz çok fazla test etme şansım olmadı elimde pek oyun falan yoktu indiriyorum testlerin sıcaklık fps değerlerini paylaşırım yaptıkçaDeneyimlerinizi buraya yazar mısınız almayı düşünenlere rehberlik edecektir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.