Teknoking 2 alınır mı?

300tl'lik fark bence r5 3600 ve rx5700 için fazlasıyla değer. Sırf ray tracing var diye 2060 tercih etmek bence yanlış. Tabii tercih meselesi ama aldığı sistem çok daha güçlü ve uzun ömürlü bana kalırsa.
Laptopum vardı sattım evde eskiden kalma intel pentiumlu 2009 dan kalma pc kullanıyordum şuan çağ ötesine geçtim o yüzden hiçbir sıkıntım yok efsane bu benim için 😂
Yalnız aklınızda olsun incehesap gibi windows deneme sürümü ile gelmiyor sıfır geliyor windows vs ben kendim kurdum pc gelene kadar elinizde yoksa windows kurulum dosyası edinirseniz iyi olur😃

Laptopum vardı sattım evde eskiden kalma intel pentiumlu 2009 dan kalma pc kullanıyordum şuan çağ ötesine geçtim o yüzden hiçbir sıkıntım yok efsane bu benim için 😂
Sistem bence gayet makul hatta baya iyi o fiyata. Anakartla ilgili önyargım vardı o da overclock yapılamazsa sorun olmaz diye düşündüm. Sıcaklık değerlerinide bu sistemi alan bir arkadaş normal demişti sende test edip yazarsan iyi olur. Gp modelde sorun olmadığı yazıyor forumlarda.

Sistem bence gayet makul hatta baya iyi o fiyata. Anakartla ilgili önyargım vardı o da overclock yapılamazsa sorun olmaz diye düşündüm. Sıcaklık değerlerinide bu sistemi alan bir arkadaş normal demişti sende test edip yazarsan iyi olur. Gp modelde sorun olmadığı yazıyor forumlarda.
Ya dediğim gibi elimde pek oyun yoktu ilk adettendir diye epic games ile aldığım gta5 indiriyorum. O zamana kadar most wanted 2 buldum onu kurdum full grafiklerde asıldım 55 dereceyi hiç geçiremedim gta5 inmek üzere onda da baya zorlar değerleri söylerim
Gta5 kurdum baya oynadım değerleri gözlemledim. Şunu söylemeliyim en başka benim monitörüm şuan için 60 hz değerine sahip çok eski bir monitör. Yeni monitör arayışındayım henüz alamadım. 1440x900 destekliyor o yüzden bu değerlerde oynuyorum fps de ona bağlı olarak sınırlandırılmış durumda. Sıcaklık olarak cpu da hiç 68 üstü görmedim oda anlık gpu ise 62-63 oldu geri düştü genel olarak 58 bandında cpu da genelde 62 bandında şuan. Grafikler en üstte 1080 hd olduğunda biraz daha fazla ısınacaktır ama ısınması gayet normal şuanda

Son düzenleme:
Ben de bu sistemi ayın 25 inde sipariş verdim. Her saat kontrol ediyorum durumu, siparişiniz alındı kısmından geçmiyor. üstelik montaj gerektirmeyen 2 tane ürünüm daha var aynı şekilde gelişme yok. Pazartesi müşteri hizmetlerini arayıp durumla ilgili en azından bilgi almak istiyorum.
Senin sistem ulaştı mı eline durum nedir?

Senin sistem ulaştı mı eline durum nedir?
Dün öğlen kargoya verildi bana da mail geldi. Bakalım ne zaman elime ulaşır bilmiyorum takipteyim. Şuanlık hareketlilik gözükmüyor ama bugün bana ulaşır diye ümit ediyorum 😊 Bu arada Adata SU630 model ssd kronik sorunluymuş sipariş verdikten sonra öğrendim. Ona nasıl bir ayar verebiliriz sizce? Ekstradan bir ssd daha alıp windowsu ona kurabilirim daha iyi olursa.
Sistem elime ulaşır ulaşmaz yazılımlarını güncelleyip testlerini gerçekleştireceğim. Ama ben genelde rekabetçi oyun oynuyorum çok zorlamayı sevmem sistemleri lowda oynarım

Dün öğlen kargoya verildi bana da mail geldi. Bakalım ne zaman elime ulaşır bilmiyorum takipteyim. Şuanlık hareketlilik gözükmüyor ama bugün bana ulaşır diye ümit ediyorum 😊 Bu arada Adata SU630 model ssd kronik sorunluymuş sipariş verdikten sonra öğrendim. Ona nasıl bir ayar verebiliriz sizce? Ekstradan bir ssd daha alıp windowsu ona kurabilirim daha iyi olursa.
Sistem elime ulaşır ulaşmaz yazılımlarını güncelleyip testlerini gerçekleştireceğim. Ama ben genelde rekabetçi oyun oynuyorum çok zorlamayı sevmem sistemleri lowda oynarım
İmkan varsa şubeye gidip dağıtıma çıkmadan elden alın derim ben gittim şubeden aldım dağıtıma çıkmadan ups ile geldi ama şubede kanım dondu kargoları fırlatıyorlar bu buraya şu şuraya gibi içim gitti inşallah benim kargoyuda fırlatmamışlardır

İmkan varsa şubeye gidip dağıtıma çıkmadan elden alın derim ben gittim şubeden aldım dağıtıma çıkmadan ups ile geldi ama şubede kanım dondu kargoları fırlatıyorlar bu buraya şu şuraya gibi içim gitti inşallah benim kargoyuda fırlatmamışlardır
kesinlikle bende öyle düşünüyorum ama kargo takipten bakıyorum hala birşey gözükmüyor aradım ups i firmadan çıkmamış daha dediler kargolayan firmayla görüşün dediler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı