- Makaleler
- 49
Apple, Google gibi yerler kazanmak istiyorum. Ama nasıl bir mülakat yapıyorlar? Gitmek de isterim. Sizce bu mümkün mü girebileceğim konusunda?
Diplomaya önem veriyorlar mı?Zordur kendini kanıtlaman gerekir.
Benim kötü bir üniversitede okuyan kuzenim var. Kendisi IT Uzmanı olarak çalışıyor ( 30 yaşında) geçenlerde samsungdan iş davetiyesi gelmiş kabul etmemiş. Çok da zor değil yaniApple, Google gibi yerler kazanmak istiyorum. Ama nasıl bir mülakat yapıyorlar? Gitmek de isterim. Sizce bu mümkün mü girebileceğim konusunda?
Türkiye'de ki büyük şirketler önem veriyor, yurtdışını bilmiyorum ama pek önem vermiyorlar diye duymuştum.Diplomaya önem veriyorlar mı?
Hocam o seviyeye gelmek zor diye düşünüyorum. Ama seviyeye nasıl geliyorlar? Bunu merak ediyorum.Google mulakatta bana transkriptteki dersime kadar sordu, zaten basvuru sirasinda istiyorlar.
Microsoft'un Ortadogu ekibine katilip kendini Linkedin'de "Microsoft muhendisiyim" diye pazarlayabilirsin.
Amazon, Google, Tesla, Microsoft ve Apple'da Turk universitelerden ( herkesin bildigi malum olanlardan) mezun bir suru insan calisiyor. Meraklisi acip baksin. Gayet kalifiye insan yetistirebiliyoruz, atip tutanlara bakmayin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.