Teknosa Preo Klavye Takılma Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
3 Yıldır kullandığım klavyeme su kaçtı ve gittim bugün yine aynısından aldım. Severek kullandığım klavye bu sefer çalışırken takılmalar yaşatıyor. PUBG oynarken zıpladığımda yürüme tuşuna tekrar basmam gerekiyor. Araba sürerken gaz kesilebiliyor. Bu neden oluyor? Teknik servislik olduysa işim yaş biliyorsunuz ki aylar sürer ve lehimize sonuç çıkmaz.
Model bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün de yaşadığınız sorunu belirterek geri iade edin.
İşiniz yaş filan değil. Hakkınızı aramazsanız böyle firmalar tabi ki tepenize binecektir.

Eğer geri iade kabul etmezlerse Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.
Ayrıca %90 kalitesiz olan bu fason üretim ürünlerden uzak durun.

3 Yıldır kullandığım klavyeme su kaçtı ve gittim bugün yine aynısından aldım. Severek kullandığım klavye bu sefer çalışırken takılmalar yaşatıyor. PUBG oynarken zıpladığımda yürüme tuşuna tekrar basmam gerekiyor. Araba sürerken gaz kesilebiliyor. Bu neden oluyor? Teknik servislik olduysa işim yaş biliyorsunuz ki aylar sürer ve lehimize sonuç çıkmaz.
Model bu:
Preo ürünleri çıkalı 3 yıl oldu mu ki ? 2016'da çıkmadığına eminim.

Preo ürünleri çıkalı 3 yıl oldu mu ki ? 2016'da çıkmadığına eminim.
2-3 arası işte.
Ürün de yaşadığınız sorunu belirterek geri iade edin.
İşiniz yaş filan değil. Hakkınızı aramazsanız böyle firmalar tabi ki tepenize binecektir.

Eğer geri iade kabul etmezlerse Tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.
Ayrıca %90 kalitesiz olan bu fason üretim ürünlerden uzak durun.
Uzun sürecek o ara yenisini mi alsam?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı