Teknosa vs MediaMarkt vs Vatan

Alacağınız laptopun fiyatı nerede daha ucuzsa oradan alın. Ayrıca babanızla, internetten alacağınız laptopun daha ucuz olacağını ve internetten alınan ürünlerin 15 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edilebileceğini anlatın. İnternetten almak her zaman daha avantajlıdır.

Bunu Balıkesir merkezde 10 burada mı öyle bir AVM'nin vatanında görmüştüm bir bakın isterseniz nasıl arkadaşlar.Eki Görüntüle 2278904
Kötü, soğutması berbat, ekran kartı 16 yerine 8GB olan "nerflenmiş" versiyon, malzeme kalitesi kötü...

Alacağınız laptopun fiyatı nerede daha ucuzsa oradan alın. Ayrıca babanızla, internetten alacağınız laptopun daha ucuz olacağını ve internetten alınan ürünlerin 15 gün içerisinde koşulsuz şartsız iade edilebileceğini anlatın. İnternetten almak her zaman daha avantajlıdır.
Katılıyorum. Victus almıştım ben direkt iade aldılar.

Alacağın laptopun linki yok mu? Varsa atar mısın değerlendirelim.

Alacağın laptopun linki yok mu? Varsa atar mısın değerlendirelim.
Buyur kral

Bunu alma. Onun yerine bunu al daha iyi.

Bu fiyata daha iyi laptoplar var biliyorum ama kullanım amacım genellikle yazılım olucak en fazla CS valo oynarım.O yüzden rog strix seçtim.Ve forumda genellikle Asus önerilmiyor F/P olmadigindan.Acer MSI fln öneriliyor genellikle oyun için.

Bu fiyata daha iyi laptoplar var biliyorum ama kullanım amacım genellikle yazılım olucak en fazla CS valo oynarım.O yüzden rog strix seçtim.Ve forumda genellikle Asus önerilmiyor F/P olmadigindan.Acer MSI fln öneriliyor genellikle oyun için.
Bence almışken ikisi içinde al. Hem oyununu oynarsın hem kodunu yazarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı