Peki eskiyi götür yeniyi al muhabbetini anlayamadım ben şimdi oraya iPhone X ve 7 vereceğim XR alırken ne kadar indirim olur acaba?
Peki eskiyi götür yeniyi al muhabbetini anlayamadım ben şimdi oraya iPhone X ve 7 vereceğim XR alırken ne kadar indirim olur acaba?
Eski Cihazını Getir Yenisini Götür Kampanyası | Teknosa
Eski cihazınızı Teknosa'ya getirip, yeni telefonunuzu en avantajlı fiyatlarla hemen Teknosa'dan satın alın. 2019 yılının en cazip telefon kampanyaları için Teknosa'yı ziyaret edin.www.teknosa.com
Şurada bilgiler yer alıyor ama şimdiki buyback kampanyası mı bilmiyorum, siz yarın bir sorun.
Peki sizce XR mı almalı 11 mi? Babama 12 alacağız ben ise babamın ve kendimin eski telefonunu verip indirimli almak istiyorum. X'in ekranı pert ama çalışıyor telefon. 7 ise sapasağlam. Her ikisinin de kutusu yok. Bunlar almalarını engeller mi? Faturaları da yok.
Aslında imkanım var fakat biraz benim için fazla bir telefon mu onu düşünüyorum. 15 yaşındayım sosyal girişimcilik ile ilgileniyorum. Yaptığım girişim atölyelerinde fotoğraf ve video çekmek çok önemli oluyor. Kendi paramı da kazanıyorum ama yine de yaşıma fazla bir telefon mu sorguluyorum.Apple iPhone XR - Apple iPhone 11 Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone XR - Apple iPhone 11 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu karşılaştırma size güzel bilgiler verebilir. İkisi de aynı ekranı kullanıyor ama iPhone 11’in kamerası daha güzel. Ben bile pek kamerayla ilgilenmem ama geniş açı kamerayla uğraşmak çok güzel oluyor1GB RAM daha fazlası var ve çipi A13, bence 1.000 lira daha fazla verip kullanım ömrünü 2 sene daha uzatabilirsiniz. Çünkü RAM arttıkça o kadar artıyor yazılım desteği.
XR alıp 1 ay içinde bin lira kazanana kadar xr kullansam sonra satıp o 1k farkı kapatıp 11 alsam mı acaba?Apple iPhone XR - Apple iPhone 11 Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone XR - Apple iPhone 11 özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bu karşılaştırma size güzel bilgiler verebilir. İkisi de aynı ekranı kullanıyor ama iPhone 11’in kamerası daha güzel. Ben bile pek kamerayla ilgilenmem ama geniş açı kamerayla uğraşmak çok güzel oluyor1GB RAM daha fazlası var ve çipi A13, bence 1.000 lira daha fazla verip kullanım ömrünü 2 sene daha uzatabilirsiniz. Çünkü RAM arttıkça o kadar artıyor yazılım desteği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.