Teknosa'dan PS5 almak mantıklı mı?

Emirhan5445

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
PS5 almak istiyorum CD'li versiyon. Sizce bunu almak mantıklı mı daha ucuza başka bir yerden alabilir miyim? Garanti benim için önemli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250107_110952_Chrome.jpg
    Screenshot_20250107_110952_Chrome.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konsol Bilkom garantili değil gibi duruyor. Ancak fiyatı bence iyi duruyor o oyunlara, şarj istasyonuna ve 2. kola rağmen.

Bilkom garantililer butcemi aşıyor ve genelde tek kol oluyor. Ama internet üzerinden almaktansa Teknosa'dan almayı düşünüyorum herhangi bir sorunda sonucta onlara gonderebilirim sizce mantıklı mi?

Bilkom garantililer butcemi aşıyor ve genelde tek kol oluyor. Ama internet üzerinden almaktansa Teknosa'dan almayı düşünüyorum herhangi bir sorunda sonucta onlara gonderebilirim sizce mantıklı mi?

Teknosa satıcı değil yalnız. Şu yaptığınızın Hepsiburada veya Trendyol'dan almaktan hiçbir farkı yok. Teknosa artık internet sayfasında kendi dışında başka esnafların, mağazaların da satış yapmasına izin veriyor bir sorun olduğunda bu yüzden aldığınız esnafa göndereceksiniz Teknosa'ya değil.
Ancak sorun çıkaran cihaz değiller bu sebepten rahat olabilirsiniz. Bozulma ihtimali milyonda bir. Dilersen o paraya sarı site üzerinden PS5 Pro bakabilirsin.

Ben önermiyorum, zaten satıcı da kendileri değil üstelik müşteri hizmetleri de işiniz düşünce hiç yardımcı olmuyorlar. HB'ye vs bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı