Tekrar COVID19 bulaştı

Uydurma değil. Sen gerçekten inanıyor musun? Söylesene o zaman niye dünya genelinde artmaya devam ediyor? Aşı olduk diye herkes saldı birden. Gördük, vakalar hızla artmaya devam ediyor. Bu da aşının etkisiz olduğu anlamına gelir. Çözüm falan bulunmadı. Bu geçici aşıları insanların üzerinde deniyorlar sadece etkili olup olmadığını görmek için. DSÖ kendisi söyledi, son çarenin sürü bağışıklığı dedi geçenlerde.
Aşının şu anda temel amacı yayılımı engellemek değil. Vücut direnci sağlayarak ölümlerin önüne geçmek. Diyeceksin şimdi madem öyle neden ölüm sayıları artıyor. Aslında ölüm sayıları artmıyor, insanlar eskisi gibi tedbirli davranmadığından virüsü yayma hızını artırıyorlar. Bu da orantılı bir şekilde ölümlerin de artmasını sağlıyor.

Aşıların virüse karşı direnç etkisi oldukça yüksek, yayılma konusunda şu anda yapılacak bir şey yok. Bu hastalık 10 bin kişide olan bir hastalık değil. Tüm dünyaya yayılmış bir hastalık, bir süre sonra siz yayılımı durduramazsınız. Hastalığın direncini kırabilirsiniz. Aşılar da tam olarak bunu yapıyor şu anda.
 
@Coven senin iddian; "maske takan kişiye virüs bulaşmaz" değil miydi? Ben de bu iddianın yanlışlığını kanıtladım. Kişinin hastalığı kapmasından sorumlu olmasını konuşmuyorum. Herkese açık olan platformlarda(forum vb.) bu tür yanlış söylentiler yaparak milleti yanlış bilgilendirenlere karşıyım. Bunu duyar olarak algılıyorsan senin sorunun.

Çokta uğraşmaya gerek yok, yeni troll bir hesap olduğun belli.
 
1 değil 2 kere bulaştıysa o adama hastalık bunun sorumlusu kendisidir. Her ortamda bulundum maske ve temizlik kurallarına dikkat ederek. Bulaşsaydı bana bulaşırdı. Duyar kasmayın boşuna. Ülkede ne çok duyar kasan tip var. Kanser gibi yayılmışsınız.
Dostum adamı hayatında görmemişsin, sen kesin maskeni düzgün takmıyorsundur diye varsayım yaparak bir ton şey söylüyorsun. Sonra kanser tipler duyar kasıyor diyorsun. Sen hangi tiplerdensin?
 
@Coven senin iddian; "maske takan kişiye virüs bulaşmaz" değil miydi? Ben de bu iddianın yanlışlığını kanıtladım. Kişinin hastalığı kapmasından sorumlu olmasını konuşmuyorum. Herkese açık olan platformlarda(forum vb.) Bu tür yanlış söylentiler yaparak milleti yanlış bilgilendirenlere karşıyım. Bunu duyar olarak algılıyorsan; senin sorunun.

Dediğin gibi virüs bulaşır. Herkes maskesini takarsa bulaşma oranı düşer. Geriye mesafe ve temizlik kalıyor. Bizim halkımız ilk başta dikkat ediyor biraz zaman geçtikten sonra ise o şey hiç yaşanmamış gibi hayatına devam ediyor.
 
Görmeme gerek yok. 2 kere hastalığa yakalandıysa sorumlusu kendisidir, bana ondan bundan bulaştı diye yakınmanın anlamı yok.

Sana laf anlatılamaz ki sana 50 tane kanıt gösterseler sen gene kendi düşünceni savunacaksın yazık sana. Arkadaşa geçmiş olsun yazıcağına hala suçlamaya çalışıyorsun kuyruk acın mı var anlamadım ki.
 

Geri
Yukarı