Telefon düşürünce Flex kablosu çıkabilir mi?

Evet değilim hocam :) sorun sizce neden kaynaklı olabilir? Telefon Oppo a72.

Oppo a72.

Muhtemelen iç katman değil de üstteki dokunmatik katmanı ağır hasar gördü. Oppo A72'de ekran flexinin üstünde büyük plastik bir kapak var. Oradan çıkması neredeyse mümkün değil. O olmadan da telefonu kapatabilen ustaya helal olsun derim :) Şanslısın ki IPS LCD ekran kullanan bir telefonun var. Ekranları pahalı değil. Eğer ekranın orjinal (hiç değişmediğini varsayıyorum) ise ve fazla masraf yapmak istemiyorsan cam bastırmayı deneyebilirsin. Ancak risklerini bil.

Muhtemelen iç katman değil de üstteki dokunmatik katmanı ağır hasar gördü. Oppo A72'de ekran flexinin üstünde büyük plastik bir kapak var. Oradan çıkması neredeyse mümkün değil. O olmadan da telefonu kapatabilen ustaya helal olsun derim :) şanslısın ki IPS LCD ekran kullanan bir telefonun var. Ekranları pahalı değil. Eğer ekranın orijinal (hiç değişmediğini varsayıyorum) ise ve fazla masraf yapmak istemiyorsan cam bastırmayı deneyebilirsin. Ancak risklerini bil.

Çakma bir ekran takılı hocam. B kalite bile değildir muhtemelen.

@Thalasa

A kalite ekran taktırmayı planlıyorum.

Çakma bir ekran takılı hocam. B kalite bile değildir muhtemelen.

@Thalasa

O zaman iş değişir. Kalitesi düşük ekranın dayanıklılığı da bir o kadar düşük oluyor. Ayrıca her cihaz üretilirken bir mühendislik vardır. Cihazın darbeye karşı dayanıklılığı buradan belli olur. Esneme payı, ekranın kasaya nasıl oturduğuna kadar önemlidir. Cihaz her darbe aldığında ki sen zaten daha önce bir ekran kırmışsın, kasa bütünlüğü bozulur ve yeni takılan ekranın dayanıklılığı da bir o kadar düşer. Sanırım yeni bir ekran hayırlı olsun. Çin orjinali dediğimiz orjinal muadili ekranlar var. Bulabileceğin en kalitelisi de o. Eğer kasalı (çitalı) ekranını bulabilirsen muhakkak onu taktır.

Merhaba, çıkma ihtimali var. Genelde cihazların flex kablo soketlerinin üstünde koruma olur çıkmaması için. Ekranınız değişmişse değiştiren kişi takmamış olabilir, bu nedenle çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı