sonyksbukucu40
Picopat
Arkadaşlar, sorum: Yukarıda geçen ay bir kere, geçen hafta bir kere daha telefonu düşürdüm. Ekran zaten kırıktı. Flex kablosu çıkmış olabilir mi?
Arkadaşlar, sorum: Yukarıda geçen ay bir kere, geçen hafta bir kere daha telefonu düşürdüm. Ekran zaten kırıktı. Flex kablosu çıkmış olabilir mi?
Her telefonda darbeye bağlı olarak açılmasın diye ekran flexinin üstünde bir kafes olur. Eğer cihaz sökülmediyse veya söken usta o kafesi tekrar taktıysa %90 çıkmaz. Tabii darbenin şiddetine bağlı olarak çıkma ihtimali her zaman vardır.
Temassızlık olabilir. İlla kablonun çıkması ile ilgili değil.Hocam dokunmatik telefona vurunca çalışıyor. Flex kablosu çıkmasında şüpheleniyorum o yüzden.
Onun flex kablosuyla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum. Çok düşük bir ihtimalden bahsediyorsun. Tabii mümkün.Hocam dokunmatik telefona vurunca çalışıyor. Flex kablosu çıkmasında şüpheleniyorum o yüzden.
Hocam anladığım sen telefonu değiştirmeye pek niyetli değilsinbiraz daha narin kullansan daha iyi olur sanki.
Hangi telefon bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.