JBL tune 520BT kullanıyorum normal aramalarda kulaklık mikrofonu kullanılırken PUBG'de mikrofon açtığımda sesim karşıya telefon mikrofonundan gidiyor. Bunu nasıl kulaklık mikrofonuna geçirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Oyun içi ses ayarlarında tercih edilen mikrofon sekmesi vardır herhalde. Oraya baktın mı?JBL tune 520BT kullanıyorum normal aramalarda kulaklık mikrofonu kullanılırken PUBG'de mikrofon açtığımda sesim karşıya telefon mikrofonundan gidiyor. Bunu nasıl kulaklık mikrofonuna geçirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Oyun içi ses ayarlarında tercih edilen mikrofon sekmesi vardır herhalde. Oraya baktın mı?
Hocam kulaklığın uygulaması vs yok mu ordan biraz kurcalarsanız bişeyler bulabilirsiniz belki.JBL tune 520BT kullanıyorum normal aramalarda kulaklık mikrofonu kullanılırken PUBG'de mikrofon açtığımda sesim karşıya telefon mikrofonundan gidiyor. Bunu nasıl kulaklık mikrofonuna geçirebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.