Çözüldü Telefon mu yoksa bilgisayar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tk28*

Hectopat
Yer
Giresun / Görele
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2200G / A320M / 16 GB / VEGA 8 APU
Meslek
Serbest
Evet dostlar elimde belli miktar para geçecek fakat PC mi alsam telefon mu alsam kararsız kaldım?
Öncelikle yaşım 19 iş, güç olmadığı için Max bütçem 1200TL. Genellikle evde, internette takılan birisiyim oyun falan oynuyorum zaten çıkma yasağı var her neyse mevcut telefonum bozuk olduğu için tuşlu telefon kullanıyorum WhatsApp, Instagram gibi mobil uygulamalarımı da PC'den emülatörden kullanabiliyorum ama yine de kararsız kaldım.

Alabildiğim telefon = Vestel Venüs V7 3/64 GB.
Alabildiğim 2.el toplayacağım bilgisayar = R3 2200G, 8 GB DDR4 3000MHz, Vega 8, APU sistem.
Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaya gerek yok bence. İlk PC dedim ama hem 1200TL'ye toplayacağınız sistem zevk verir ama beklentiniz çok yüksek olmasın. hem de telefona çok ihtiyacınız var gibi görünüyor. Yani 2200g ile bilgisayar toplayınca hayatınıza renk gelir, çeşitlilik gelir ama tuşlu telefondan bahsettiğiniz telefona geçmek suze çok büyük rahatlık sağlayacaktır. Whatsapp Web diye bir şey var, emilatör ile kendinize işkence etmenize hiç gerek yok.

Evet dostlar elimde belli miktar para geçecek fakat PC mi alsam telefon mu alsam kararsız kaldım?
Öncelikle yaşım 19 iş, güç olmadığı için Max bütçem 1200TL. Genellikle evde, internette takılan birisiyim oyun falan oynuyorum zaten çıkma yasağı var her neyse mevcut telefonum bozuk olduğu için tuşlu telefon kullanıyorum WhatsApp, Instagram gibi mobil uygulamalarımı da PC'den emülatörden kullanabiliyorum ama yine de kararsız kaldım.

Alabildiğim telefon = Vestel venüs V7 3/64 GB.
Alabildiğim 2.el toplayacağım bilgisayar = R3 2200G, 8 GB DDR4 3000MHz, Vega 8, APU sistem.
Sizce hangisi?

Ben olsam PC derdim.
Ama 2. el Mac almak da fena bir fikir değil.

Alabildiğim telefon = Vestel venüs V7 3/64 GB.
Sizce hangisi?

Hocam sistemi topla. Eğer çok ihtiyacın varsa telefona kullanılmicak haldeyse telefon almak biraz mantıklı olabilir. Ama o fiyata o sistemi topladıysan kaçırma al.

Hocam ilk düşündüm ancak Vestel venüs markasını gördüm ve kesinlikle uzak durun demek istiyorum. Isınma sorunu falan her şeyi ayrı dert. Zaten evde vakit geçiriyormuşsunuz sistem toplamanız daha mantıklı. Eğer illa telefon alacağım derseniz Vestel'den uzak durun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı