Telefon nasıl bozulur?

Kendi paranla alıcaksan git konuş ailenle al. Sonuçta senin paran. Tavsiyem bozmaya çalışma derim. Teknoloji işi şans işi biraz. Gidersin alırsın telefon bozulur servise garanti falan verirsin. Sonra telefonsuz kalırsın. Cidden bunu yaşamış biri olarak söylüyorum 2-2,5 ay telefonsuz dolaştım. Tavsiyem yapma. Eğer istiyorsan arkadaşın dediği gibi TWRP üzerinden gparted ile komple sıfırlayabilirsin.
 
Neffos X1 Lite bir telefonum var ama ben onu bozmak istiyorum. Kırmak falan değil yazılımsal bozma yapmak istiyorum. Nasıl yaparım? Telefonculara onu tamir etmek için çok para desin de ben de yeni telefon alayım. Bu telefon güzel değil de ondan bozacağım, nasıl bozarım?
telefonu 0 derece altında bir alanda (buzluk olabilir) min 1 gece beklet eğer işe yaramaz ise 2-3 gün tekrarla telefonu son eline alışında batarya ölmüş olacak ayrıca soğuktan sıcağa çıkardığında içinde su damlacıkları oluşur ve anakarta bile zarar verebilirsin.
 
Şöyle şeyler yapmayın yahu benüm telefon yazılımsal olarak bozuldu neredeyse 3 ay telefonsuz kaldım sonra da k*çı kırık General Mobile aldılar ki bu benim bile değil bende çok meraklı olduğum için TWRP'siz root attım şu anda sistem dosyaları sadece/okuma da olduğu için bir şey yapamıyorum. Siz siz olun aldığınız her telefonu kurcalamayın. İnsanın ilk telefonuda mı Jailbreak'li olur yahu (iPhone 4S di).
 
Reis ne yap biliyor musun git başka telefonun yazılımını yükle telefon hard brick olsun hard brick te telefon direk ölüyor kökten gidiyor çok para isterler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı