- Makaleler
- 6
Datadan mı çektin?Evet bakabilirsin ben bakıyorum ama yasal değil o yüzden buradan yazmayacağım.
Datadan mı çektin?Evet bakabilirsin ben bakıyorum ama yasal değil o yüzden buradan yazmayacağım.
Bu bilginin paylaşılması seçeneği varsayılan olarak açık mı geliyor yoksa kullanıcı kendisi mi açtırıyor? Kimsenin isteye isteye bu bilgiyi paylaşmayı tercih edeceğini düşünmüyorum.Hat sahibi tarafından bu bilginin paylaşılmasına izin verildiği takdirde bulunabilir. UpCall ve 11880 gibi rehberler ile bu bilgiye erişim sağlayabiliyorsunuz.
Ayrıca yasal bir durum olduğunda yetkili kişiler ile hat sahibi bilgisi paylaşılabiliyor.
Uygulamayı yüklediğinizde soruyor ve sonradan bu ayarı değiştiremiyorsunuz.Bu bilginin paylaşılması seçeneği varsayılan olarak açık mı geliyor yoksa kullanıcı kendisi mi açtırıyor? Kimsenin isteye isteye bu bilgiyi paylaşmayı tercih edeceğini düşünmüyorum.
Anladım, o zaman bu uygulamayı kullanmayan biri bulunamıyor?Uygulamayı yüklediğinizde soruyor.
Turkcell hattımda varsayılan olarak kapalı geldi. Siz açtırıyorsunuz.Bu bilginin paylaşılması seçeneği varsayılan olarak açık mı geliyor, yoksa kullanıcı kendisi mi açtırıyor?
Uygulamayı kurmadan da rehbere eklenebiliyorsunuz. Her operatörde rehber izni var. İzin vermeniz yeterli.Anladım. O zaman bu uygulamayı kullanmayan biri bulunamıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.