Telefon önerisi, fiyat aralığı 400-700

Kamerasini dusunme seni memnun eder gayet iyi. Ekran boyutu konusunda zf6 dan avantajli bence. Sadece batarya konusunda dusun ki oyle aman aman bi fark oldugunu sanmiyorum ayni yazilim sonucta. Bataryayla beraber ekran da buyuyor.
 
Zen 5 ve 6 arasında kalmıştım bende , arkadaşımın zen 6'sını kullanınca nova3 gibi oyunlar oynayınca bana bayağı güzel ve zevkli geldi çok keyifliydi diyebilirim. Zenfone 5'in birde batarya sorununu duyunca zen 6 daha mantıklı gibi geliyor. O kadar da buyuk değil yani cebe iyi oturuyo taşıma sıkıntı değil zaten ben arkadaşımın zen 6'sıyla bir kaç prova yaptım bir saat cebimde falan tuttum ön cep, arka cep ,ceket-mont cebi gayet rahattı taşınmasın da sorun olmaz, ekrana da alışıyorsun . Tek bir sorunu var telefon ile konuşurken buyuk kalıyor gibime geliyor o sorunuda dışardayken kulaklık kullanırsın evdeyken normal . Tabi şu unsur da var boyun diyelim 1.80-185 ustu falan o telefon sende o zaman hiç sırıtmayacağını düşünüyorum . Karar sizin :)
 
Zf6 hoş gözüküyor fakat ekran büyük diye çegincelerim var. Zf5 bataryasorunu olmasaydı onu alırdım. Arkadaşlar birde araştırmalarım sonucu zf2 diye bir şey çıkacak 5.5" falan sizce onu beklemelimiyim ? Birde tr'de satılan sürümler kırpılmış diye okudum, kırpılmamış olan varsa nerden alınabilir ?
 
Eğer acil bir durumunuz yok ise kesinlikle Zenfone 2' yi beklemelisiniz. Zenfone 6' da ekranın büyük olması bence avantaj. Oyun oynarken, film izlerken, internette dolaşırken küçük ekranlı telefonlara nazaran daha kullanışlı oluyor bana göre. Cebe sığıyor. O yönden de kuşkunuz olmasın.
 
Zenfone2 beklemenize gerek yok bence. Telefonun, batarya ve performans konusunda moral bozabileceğini düşünüyorum.Kısaca hayal kırıklığı yaratabilir.

Ha, eğer zamanınınız varsa bekliyebilirsiniz. Benimkiler sadece tahmin. Telefon çok sağlam birşey de çıkabilir.



Sorunuza gelek olursak;
Zf6 veya Zf5 işinizi fazlasıyla görecektir. Zaten bu fiyat aralığında öyle adam akıllı bir rakipleri yok. Üstüne bu telefonlar da güzel olunca, çok mantıklı bir tercih haline geliyorlar.

6'nın kamerası ve bataryası daha iyi.
 
Şu anki kararım zf6 yönünde fakat gelecek olan zf2 eğer belirttiğim fiyat aralığının dışında gelecekse kesinlikle zf6 derim. Birde bu telefonlar kırpılıyormuş; örnek olarak yurtdışı 2ghz olan tel. tr'de 1.6ghz diye okudum. Bu gerçekmi gerçek ise peki bunun kırpılmamışını nerden alabiliriz. Bu arada benim vakit problemim yok şu an sadece konuşup opera ile internete girebildiğim bir telefonum var, her ne kadar ağır ve donmalar yaşıyor ise (3 yıldan fazladır benimle).
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı