Telefon Önerisi

Bende uzun zamandır araştırıyorum. Galiba ya s7 yada not 5 alacağım. Kararsızım şuan arada 300 350 tl fiyat farkı var. Bunlar arasında kaldıysan bir tanıdık da z5 var power bank taşıyor yanında. Telefona diğerlerine karşın sizi üzmez fakat s6 da şarj az gitme konusu varmış. Not 5 de böyle bir şey duymadım. Gayet iyi telefon tavsiye ederim.

Seni tanıyan biri olarak beklentilerini karşılayacak cihaz NOTE 5 olur. S6'da güzel telefon ama senin için batarya performansı önemli olduğu için S6'nın batarya performansı seni mutlu etmeyecektir, G4 kullanmıştın daha önce de onda da batarya performansından memnun değildin, S6 bence batarya olarak beklentilerini karşılamayacaktır. Powerbank yanımda taşırım diyorsan S6 alabilirsin. Z5 modelini ise SD 810 kullandığı için önermiyorum. NOTE 5 ve S6 arasında kararını ver bence, önceliğin bütçe varsa NOTE 5 olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı