Telefon önerisi

İçinden geçiyor mu 😀


Xiaomi bile Iphone'dan esinlendiğini söylüyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? Iphone 7 Plus örneğini iOS'un ne kadar stabil ve optimizasyonlu bir işletim sistemi olduğunu belirtmek için kullanmıştım. Ayrıca Taichi Panda 3 : Dragon Hunter oynuyorum. Bahsettiğin model 24-26 FPS alırken, Iphone 7 Plus ile 60 FPS alıyorum. Iphone alacak paranız olsa bir saniye android kullanmazsınız. Ayrıca Iphone 5.000 TL'lik telefonu 15.000 TL'ye satmıyor. Yurt dışı fiyatlarına bak bakalım. Ne kadar vergiyle geliyor. Iphone ''kullanamayanlar'' her zaman bahane sahibidir. 6GB ram koy, 4GB sistem kullansın. Aynı durumu Microsoft yapsa Windows sürümlerinde dünyaları yakarsınız. Kağıt üzerinde şişme değerler ile karşılaştırma yapmayın. Snapdragon diye bir çöp var zaten akıllara zarar.
 
Xiaomi bile Iphone'dan esinlendiğini söylüyor, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Konuyla alakası ne anlamadım.


Iphone 7 Plus örneğini iOS'un ne kadar stabil ve optimizasyonlu bir işletim sistemi olduğunu belirtmek için kullanmıştım. Ayrıca Taichi Panda 3 : Dragon Hunter oynuyorum. Bahsettiğin model 24-26 FPS alırken, Iphone 7 Plus ile 60 FPS alıyorum.
Video ile desteklerseniz sevinirim.
Iphone alacak paranız olsa bir saniye android kullanmazsınız.
Kullanırım parayla ne alakası var?


Ayrıca Iphone 5.000 TL'lik telefonu 15.000 TL'ye satmıyor. Yurt dışı fiyatlarına bak bakalım.
Yurt dışı fiyatlarını bende biliyorum ama nede olsa Türkiye'de yaşıyoruz ve birde Xiaomi Mi 9T Pro 400 dolar civarına satılıyor yurt dışında bunu söyleyeyim.

6GB ram koy, 4GB sistem kullansın. Aynı durumu Microsoft yapsa Windows sürümlerinde dünyaları yakarsınız.
RAM kullanımları aynı değil zaten hatta anlaşılabilir bir video koyayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Snapdragon diye bir çöp var zaten akıllara zarar.
İyiki bir iPhone almışsınız.
 
Ne boş yaptın be tosunum yaşın kaç senin Allah aşkına? İPhone 6s ten geçtim ben 2 senelik telefonu sattım one plus 5 aldım mis gibi üstüne para bile kaldı, canavar gibi alet. Sen en fazla 2000 lira edecek telefona 4000 lira ver al pandada 500 fps ama öte tarafta mümkünse lütfen.

Ne android miş be.. Artık ucuz etin yahnisi bile değil.. Ayrıca betimlemeleriniz hiç hoş değil.

@MF artık yorum yapmak suç oldu sanırım, herkes görüşünü saygı çerçevesinde belirtmeli diye düşünüyorum.
@Sylveon siz eğer, performans bakımından Android cihazların, iOS cihazlardan daha iyi sonuç verdiğine inanıyorsanız benim çok fazla söyleyecek bir şeyim yok. Youtube'da milyon tane oyun test sonuçları var. Kullanıcı deneyimleri var. Anladık siz android seviyorsunuz, ben iOS. Aslında tüm olay bu. Iphone'lar değerini kaybetmez, Android olan her cihazın ikinci elde fiyatı ölür. Benim asıl mesajım buydu. Devlet vergiyi milletin sırtına vuruyorsa Iphone ne yapsın ? Adam akıllı bir iOS tecrübesi olan bir kişi, android kullanmayı aklının ucundan geçirmez. Fark ediyorsanız mesajlarım hep iOS ve Android üzerine. Marka kötülemesi yok. Android, optimizasyonu zayıf, daha uygun fiyatlı telefonlarda bulunan bir sistem.
 
Son düzenleme:
Ne android miş be.. Artık ucuz etin yahnisi bile değil.. Ayrıca betimlemeleriniz hiç hoş değil.

@MF artık yorum yapmak suç oldu sanırım, herkes görüşünü saygı çerçevesinde belirtmeli diye düşünüyorum.
Allah Allah çokta akıllı çıktın sen bıdık,şikayette ediyor.Kendi mesajlarına bak bakalım nerdeymiş o saygı ?.Sana mı kaldı insanların parasını nasıl kullanacağı,paran yok alamıyorsun konuşma yazmak nasıl bir hadsizliktir o zaman ,nerden biliyorsun almadığı mı ? Bunu 4 farklı model iphone kullanan biri olarak söylüyorum.Nasıl yazarsan öyle cevap alırsın,ayrıca neyin kafasını yaşayacağımızı da sana soracak değiliz.
 
@Silinen üye anlamadığın şey ben şahıslar üzerine yorum yapmıyorum. Android için yorum yapıyorum. Sizde iOS'tan daha iyi olduğunu düşünüyorsanız yorum yapabilirsiniz. Benim şahsıma yorumun ''y'' sini yapamazsınız.
 
@luci666 ben burda Snapdragon 855 ile A13 karşılaştırmıyorum saçma sapan yorum yapmayın testlere kendiniz bakın.

Satma konusunda değeri düşmemesinin tek sebebi sizin gibi insanlar yoksa Android telefonlar gibi fiyatı düşer tahminen.

Hala fiyat diyorsun ben iPhone pahalı almayın demedim bu fiyata daha iyi modeller var dedim.

Optimizasyon konusunda IOS evet daha iyi bunun sebebi kapalı kutu gibi olması ve az cihazda olması ama Android telefonlar artık optimizasyon sorunları pek yok gibi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı