Telefon paylaşımı sebebiyle verilen VAC ban

• Konuyu başlatan mvefa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.388

mvefa

Hectopat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda Steam hesabıma VAC yasağı bildirimi geldi. Sonucuna baktığımda böyle bir şeyle karşılaştım, telefon paylaşımı nedeniyle uygulandı diyor. 3 hesapta aynı telefon numarasını kullanıyorum fakat bu neden benim hesabıma VAC yedirtiyor? Eğer önceden de böyle bir sorunu olan varsa yardım edebilir mi?

1617891105324.png

1617891260798.png

VAC yiyen hesabının telefon numarası, diğer hesapların telefon numarası ile aynıysa diğer hesaplarında VAC yer.

Örneğin bir hesaptan VAC ban yediniz diyelim. O VAC banlanan hesabınıza ait kayıtlı telefon numara mail vb şeyler hepsine ban atılıyor ki Valve tarafından da belirtilmiş bir şey. Banınız kaldırılmaz geçmiş olsun.

Yakın bir zamanda Steam hesabıma VAC yasağı bildirimi geldi. Sonucuna baktığımda böyle bir şeyle karşılaştım, telefon paylaşımı nedeniyle uygulandı diyor. 3 hesapta aynı telefon numarasını kullanıyorum fakat bu neden benim hesabıma VAC yedirtiyor? Eğer önceden de böyle bir sorunu olan varsa yardım edebilir mi?

Eki Görüntüle 964226

Eki Görüntüle 964231
Peki aynı telefona ait hesaplardan birinde VAC yediniz mi hile durumu yüzünden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı