Telefon tavsiyesi

Note 8 övülse de şu an da fiyatını haketmiyor. Note 9 da yazılımı sebebiyle tercih edilesi değil. Oppo A73 ve m 21 AMOLED ekrana sahip olması ve daha stabil bir yazılıma sahip olması sebebiyle daha mantıklı.

A73 ve Note 8 arasındaki farklar nedir? Ve A73 fiyatını hak ediyor mu bir de M.21 mi, A73 mü?


Oyun için iyidir.

Oyun için değil gündelik için alacağım oyun bayağı az oynayacağım. Redmi Note 8 mi, Note 9 mu, A73 mü, TCL1p Plus mı, yoksa N21 mi?
 
@mahmutfenasiözdemir Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem. Samsung Galaxy M21'de alabilirsiniz. Oppo A73 Samsung Galaxy M21'e nazaran tasarım konusunda daha zarif bir cihaz.


Oyun için iyidir.
Bana göre tek artısı ekran, onun dışında Realme 7 alınmalı.
 
@mahmutfenasiözdemir Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tavsiye etmem. Samsung Galaxy M.21'de alabilirsiniz. Oppo A73 Samsung Galaxy M.21'e nazaran tasarım konusunda daha zarif bir cihaz.

Bana göre tek artısı ekran, onun dışında Realme 7 alınmalı.

Yazılımı nasıl ki? Ne kötülüğü var.

A73 AMOLED ekrana sahip olması sebebiyle Note 8'e göre daha mantıklı. M 21 ve A73'ü karşılaştırırsak m 21 daha iyi kameraya sahip olduğu içün daha önde.

Teşekkürler A73 almaya karar verdim, şu an 2400 TL civarında, indirim gelirse ne zaman gelir ve kaç TL'ye kadar düşer? Bir de Xiaomi neden degerini hak etmiyor meraktan soruyorum? Belki onu da alabilirim.
 
Oyun için hepsi denk. Biri diğerinden fazla FPS vermiyor. Günlük kullanım olarak Oppo A73 ve m 21 daha iyi ancak TCL 10 Plus oyun olarak 6 GB RAM'a sahip olduğu için daha iyi performans verecektir.

Yani sonuç olarak günlük kullanım için de oyun için de TCL 10 Plus en iyisi sayılabilir.

Hocam Snapdragon 665 güçsüz değil mi?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı