Telefon tavsiyesi

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
Şimdi arkadaşlar size olayı anlatayım.

Ben bir telefon alacağım ve onu da Samsung S23 olarak istiyorum, fakat biraz pahalı bir telefon.
Tavsiyenize ihtiyacım var.

Bilgisayarımın işlemcisi R5 Pro 4650G ve bunu R5 5600e yükseltip yanında soğutucu almak istiyorum.

S21 FE veya S22 alıp işlemci de mi alayım yoksa S23 mü alayım.

S22'nin 3200 mAh olduğu için kötü olduğu söyleniyor pil konusunda fakat S21 FE 3700 mAh. S23 bu konuda ikisinden üstün olup çok güzel bir telefon olduğu için Samsung S23 istiyorum ama R5 5600 almayı da istiyorum sizce ne yapmalıyım.

Telefon çok kullanmıyorum ben S21 FE alır geçerdim açıkçası.

Hocam şöyle diyeyim S21 FE güzel fakat S23 ile arasında dağlar kadar fark var, ben ikisini de istiyorum ama telefon almışkande sağlam alayım istiyorum.

Hocam şöyle diyeyim S21 FE güzel fakat S23 ile arasında dağlar kadar fark var, ben ikisini de istiyorum ama telefon almışkande sağlam alayım istiyorum.

S23 kullandım güzel bir cihaz. Ele tam oturuyor küçük telefon kendisi. Ben sadece arama ve wp için kullandığım için gereksiz buluyorum.

Ben biraz daha sabır edip s23 ultra alırdım. İşlemci için biraz daha bekleyip idare edip para biriktirdiğim zaman alırdım. Şuanda bende seninle aynı durumdayım. Telefon alasım var ama bir yandan da pcyi geliştirmek. Ben sabır edip telefon al ayı tercih ettim her türlü yine pcyi geliştiririm. Acelesi yok.

S23 kullandım güzel bir cihaz. Ele tam oturuyor küçük telefon kendisi. Ben sadece arama ve wp için kullandığım için gereksiz buluyorum.

Hocam kamera kullanacağım ve günlük 2 saat falan telefondan oyun oynarım maximum o da MLBB PUBG'dir 5 saat falanda sosyal medyada geziyorum geri kalan zamanım bilgisayarda geçiyor fakat şu anda performansı tatmin etmediği için işlemci istiyorum ve gün içinde sürekli telefon kullanıyorum bilgisayardan soğumuş gibiyim işlemcim kötü olduğu için.

@ucube maymun S23 fazla geliyorsa S22 tabii ki. S21 FE ile aralarında epey fark var, fiyat farkına değiyor.
Ha yine de S23'e çıkmanızı tavsiye ederim. Fiyat farkına kesinlikle değiyor çünkü.
İşlemci kismini bilemeyeceğim.

iPhone düşünürseniz IPhone'da alabilirsiniz bence Android'e nazaran daha iyi olduğunu düşünüyorum.

İşletim sistemi olarak öyle hocam fakat S23 IP14 ile kapışıyor ve üstünlük kuruyor IPhone'yi seviyorum fakat fiyat konusunda üzüyor.

Ben biraz daha sabır edip S23 Ultra alırdım. İşlemci için biraz daha bekleyip idare edip para biriktirdiğim zaman alırdım. Şu anda bende seninle aynı durumdayım. Telefon alasım var ama bir yandan da PC'yi geliştirmek. Ben sabır edip telefon al ayı tercih ettim her türlü yine PC'yi geliştiririm. Acelesi yok.

S23 ultranın tasarımını sevmiyorum ve büyük olduğu için hoşuma gitmiyor dayımda var fakat ben daha küçük ve oval köşeli telefonu tercih ediyorum yani param olsa da S23 Ultra yerine S23 tercih ederdim.

İşletim sistemi olarak öyle hocam fakat S23 IP14 ile kapışıyor ve üstünlük kuruyor IPhone'yi seviyorum fakat fiyat konusunda üzüyor.

Evet fiyatta gerçekten insanın yüzünü kara çıkartıyor.2.el e vs. yönelmenizi önericeğim fakat uzun kullancaksınız çıtayı bu kadar yüksek tuttunuza göre S22 daha mantıklı bir seçim olacaktır 23'e bütçe erişmiyorsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı