Çözüldü Telefon tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Gazi Ekonomi)
Selam arkadaşlar. Yakın zamanda telefon değiştireceğim. Şu anki telefonum Huawei p10. aradığım telefonun kamerası, ekran kasa oranı ve görünüşünün iyi olmasını istiyorum. Ama çok fazla seçenek var karar vermek zor ve benim pek aram yok güncel teknoloji ve telefonlarla. Bütçem Max 9500TL. Ankete bazı telefonlar koyacağım.
Yardımınız ve ankete katılımınız için minnettarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem telefon değil kamera almanız yönünde fakat telefon olarak bu bütçede ve o ihtiyaçlarda Galaxy S20'yi değil P30 Pro'yu alırdım (bir yıl bekler S20 Ultra alırdım, acelesi yoksa 3-4 ay bekleyin, S20 serisi ucuzlayacaktır).

Note 10 Plus 8100 TL.
P30 PRO 6400 TL.
S20 Plus 8800 TL.
Mi Note 10 PRO 5800 TL.

Bu modeller arasından kamera ve performans olarak en iyi cihaz S20 Plus.

Mi Note 10 PRO modeli kamera olarak iyi, ancak donanım olarak bu modellerle yarışacak cinsten bir telefon değil, bunu ele.

Fiyat performans olarak bu modeller arasından önereceğim cihaz P30 PRO olur.

Tavsiyem ise P40 serisi ve Xiaomi Mi 10 serisi gelecek bu modelleri beklemen daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı