Telefon Uygulamalarında Reklam Engelleme

internett

Decapat
Katılım
18 Temmuz 2019
Mesajlar
180
Telefonda YouTube reklamlarını engellemenin bir yolu var mı? Google'a eklenti ekleyip girmeye çalışıyorum ama YouTube uygulaması açıyor gene ve çok reklam var hem internetimi de çok yiyor. Google Play'de böyle bir uygulama bulamadım ne yapmam gerekiyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcı üzerinden Youtube girdiğinizde genelde resimdeki gibi size soruyor.
Screenshot_2019-08-04-21-36-06.png
Opera vb. reklam engelleyici uzantısı kullanabildiğiniz tarayıcı üzerinden girmeyi deneyin. Eğer bu uyarı gelmiyorsa tarayıcı ayarlarını sıfırlayın.
 
Ben Youtube Vanced kullanıyorum. Hiçbir şekilde reklam çıkmıyor. Tavsiye edebilirim.

Diğer uygulamalardaki reklamları engellemek için de DNS66 kullanabilirsiniz.

Tarayıcıdaki reklamları engellemek için de Firefox kurup uBlock kullanmanızı tavsiye ederim.
 
İlla tarayıcıdan seyretmek istiyorsanız AdGuard Premium kullanarak reklamları engelleyebilirsiniz. Fakat, 3. parti YouTube uygulaması yüklemeniz daha kullanışlı ve masrafsız olur. Benim de tavsiyem o yönde. Öncelikli önerim YT Vanced değil, NewPipe. Sebebi open source (açık kaynaklı) olması. YT Vanced kullanım açısından biraz daha iyi olsa da, open-source değil. Bu sebepten dolayı bana göre 1-0 geride. Bence ikisinide deneyin. Öyle karar verin derim.

TeamNewPipe/NewPipe
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı