Telefona bağlanma mesajını yanlışlıkla kabul ettim

461988

Hectopat
Telefona bağlanma mesajı geldi ben de yanlışlıkla kabul ettim. Şu an korkuyorum. iCloud şifremi değiştirdim, telefonu aç kapa yaptım. Daha ne yapabilirim güvenlik için?
Telefonun güvende olduğunu programsız sitesiz nasıl öğrenebilirim?

Not: Bugün bir sürü linklere tıkladım artı olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne oluyor tam olarak?

Koruma altına almanız gereken yerler için -varsa- iki aşamalı doğrulama başta olmak üzere çoğu güvenlik seçeneklerini aktif edebilirsiniz.
Yani bilmemne bilmemne sizin icloudunuza (yada cihazınıza orayı tam hatırlamıyorum) bağlanmak istiyor. Şifreyi zor birşey yaptım zaten.

Nasıl bir mesaj geldi?

Ekranda belirdi. Televizyona Apple TV hesabımı bağlayacaktım. 1. kod istediğinde çıktı kabul etmedim. İkincide yanlışlıkla kabul ettim ve kod o zaman geldi. Onunla ilgili olduğunu düşünüyorum ama biraz saçma gibi geldi. Mesela neden sms olarak gelmedi veya neden izin istedi gibi.
İki faktörlü kimlik doğrulamasını açabilirsiniz.

Şifreyi bulamaz zaten.

Ekranda belirdi. Televizyona Apple TV hesabımı bağlayacaktım. 1. kod istediğinde çıktı kabul etmedim. İkincide yanlışlıkla kabul ettim ve kod o zaman geldi. Onunla ilgili olduğunu düşünüyorum ama biraz saçma gibi geldi. Mesela neden sms olarak gelmedi veya neden izin istedi gibi.
Eğer Apple tarafından gönderildiyse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. 2 Adımlı Doğrulama vs. şeyler varsa yapabilirsiniz.

Eğer Apple tarafından gönderildiyse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. 2 Adımlı Doğrulama vs. şeyler varsa yapabilirsiniz.
Hayır hocam.
İki faktörlü kimlik doğrulamasını açabilirsiniz.
Hocalarım görselini çektim.
Not olarak yazmak isterimki. Bu televizyondan apple TV’ye giriş yaparken istiyor. İzin verdiğim zaman ise giriş yapma kodu geliyor. Onunla ilgili olabilirmi?

Dosya Ekleri

• 74C8FD24-230A-4397-A0F3-B1EAEDCA18BC.jpeg
    74C8FD24-230A-4397-A0F3-B1EAEDCA18BC.jpeg
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Keşke konu açmadan evvel internetten baksaydınız. Sadece TV kodu muydu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı