İşe yaramadı.Hocam play store üzerinden ben vpn açıp önbellekteki vs. herşeyi sıfırlıyordum tekrar girince öyle yüklüyordum, kore pubg üzerinde deniyordum bunu tabii
Anlamadıysanız tekrardan şöyle anlatayım;
VPN açın ve uygulamalar üzerinden Play Store'nin önbellek verilerini temizleyip tekrardan deneyin. Discord için geçerlimidir bilemiyorum ben Kore Pubg üzerinde denediğimde çalışıyordu.
Deneyeceğim.Discord Play Store'dan kaldırılmadı hocam, "Türkiye Play Store'undan kaldırıldı." Google Play'e girin, Windscribe VPN (Güvenli bir VPN.) indirin, Gmail vermeden bir hesap oluşturun daha sonrasında Play Store'un verilerini sıfırlayın, VPN'i açın ve Play Store'a girin, Discord'u indirin, VPN'i kapatın ve tekrardan Google Play'i sıfırlayın.
Hocam benim dediğim gibi aynı sanırım ben yanlış anlattım veya arkadaş yanlış vpn'i kullandı.Discord Play Store'dan kaldırılmadı hocam, "Türkiye Play Store'undan kaldırıldı." Google Play'e girin, Windscribe VPN (Güvenli bir VPN.) indirin, Gmail vermeden bir hesap oluşturun daha sonrasında Play Store'un verilerini sıfırlayın, VPN'i açın ve Play Store'a girin, Discord'u indirin, VPN'i kapatın ve tekrardan Google Play'i sıfırlayın.
Hocam benim dediğim gibi aynı sanırım ben yanlış anlattım veya arkadaş yanlış VPN'i kullandı.
Keşke App Store'de bir çözüm gelse![]()
Valla hocam baya eski dönemlerde önbelleği sıfırlıyordum ben sadece demekki şimdi tüm veriyi sıfırlamamız lazım, iyi sosyaller.Yok hocam siz sadece önbelleği sıfırlıyorsunuz bu yüzden konum değişmez, tüm verileri sıfırlamanız gerekiyor.
Dediklerini harfi harfine uyguladım ama işe yaramadı.Discord Play Store'dan kaldırılmadı hocam, "Türkiye Play Store'undan kaldırıldı." Google Play'e girin, Windscribe VPN (Güvenli bir VPN.) indirin, Gmail vermeden bir hesap oluşturun daha sonrasında Play Store'un verilerini sıfırlayın, VPN'i açın ve Play Store'a girin, Discord'u indirin, VPN'i kapatın ve tekrardan Google Play'i sıfırlayın.
Ön belleği sıfırlamayacaksınız, Tüm veriyi sıfırlayın, Amerika sunucusuna bağlanın.Dediklerini harfi harfine uyguladım ama işe yaramadı.
Tüm verileri sıfırladım ve Amerika Atlanta Mountain'e bağlandım ancak işe yaramadı.Ön belleği sıfırlamayacaksınız, Tüm veriyi sıfırlayın, Amerika sunucusuna bağlanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.