Çözüldü Telefona keylogger bulaştığını nasıl anlarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Profesörizm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yanlışlıkla bir linke tıkladım. Sitenin yukarısındaki bağlantısında keylogger yazıyordu. Site açıldı ve hemen sonra kapandı. Telefonuma ücretli virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı. Dosyalarıma baktım yabancı uygulama yok. Keylogger bulaştığını nasıl anlarım? Bu arada bu olay telefonuma oldu. Herhangi bir dosya inmedi sadece link açılıp kapandı. Şu an korkudan telefonu kullanamıyorum.

Çözüm
Android sürümünüz yüksekse ve güvenlik güncellemelerinin tamamı yapılmışsa yüksek ihtimal bir sorun olmayacaktır. Android'de uyduruk bir klavye uygulaması kullanmıyorsanız keylogger konusunda fazla endişe etmenize gerek yok.
Telefonu yeni aldın sanırım :D bende ilk akıllı telefonumu aldığımda aynısı başıma gelmişti ufak bir tırsmıştım ama sorun olacağını sanmıyorum.
Telefon 1 yıllık fakat biraz tırstım gibi...
Sadece bir linke tıkladım o kadar. 3 4 kere denedim orada ne yazıyor diye. Keylogger yazıyormuş. 3 4 kere tıklamanın kötü sonuçları var mı ?
Arkadaşlar cevap verir misiniz ?
Kaspersky virüs taraması yaptım temiz çıktı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı