Telefona Pegasus bulaşmış olabilir mi?

Gigram

Centipat
Daha fazla  
Samsung kullanıyorum. Bazen telefonu kullanırken kameranın açıldığını bildiren ekranın sağ üstündeki yeşil ışık birkaç saniyeliğine beliriyor ve sonra gidiyor. Telefonumda Avast premium var. Her gün otomatik tarama yapıyor ve ben de yeşil ışığın yandığı durumlarda kendim güvenlik taraması yapıyorum. Virüs bulunmuyor. Peki pegasus tarzı virüsler Avast tarafından tespit edilebilir mi ya da Avast bunları bulamamış olabilir mi? Ya da yeşil ışığın yanmasının başka bir nedeni olabilir mi?

kaspersky olucaktı Kids yazmışım yanlışlıkla

Aynısı bende de oluyor. Virüs olduğunu sanmıyorum ilk aldığımda da böyle idi.

Espri yapmamak için zor tuttum kendimi
evet olmayabilir bunun için samsunun sitesinden kameraları için yapmış olduğu politikayı okumakta fayda var

Samsung kullanıyorum. Bazen telefonu kullanırken kameranın açıldığını bildiren ekranın sağ üstündeki yeşil ışık birkaç saniyeliğine beliriyor ve sonra gidiyor. Telefonumda Avast premium var. Her gün otomatik tarama yapıyor ve ben de yeşil ışığın yandığı durumlarda kendim güvenlik taraması yapıyorum. Virüs bulunmuyor. Peki pegasus tarzı virüsler Avast tarafından tespit edilebilir mi ya da Avast bunları bulamamış olabilir mi? Ya da yeşil ışığın yanmasının başka bir nedeni olabilir mi?
Pegasus sistem açığı üzerinden çalışıyor hocam. Zero click bir teknoloji yani siz çalıştırmadan çalışıyor. Bulaşma durumuna gelirsek milyon dolarlara satılan bir açık diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı