Telefona saf Android nasıl yüklenir?

Omer.BRN

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Xeon E3 1220 V3
E.Kart: Gigabyte Z97X Gaming 3
A.Kart: Zotac Mini GTX 1060 (6GB)
Bellek: 4x2 8GB DDR3 1600mHZ
H.Disk: 160GB Seagate HDD
S.Disk: 240GB Samsung 850

2.(Laptop)
HP 255 G8
İşlemci: Ryzen 5 5500U
E.Çipi: Vega 7
S.Disk: 240GB
Bellek: 8GB DDR4 (8x1 3200mHz)
İyi akşamlar. Telefonum MIUI 10/Android 9. düz arayüzde bile kasıyor. Zamanında çok daha güçsüz işlemciye ve daha az RAM'e sahip cihazlarda kullandım fakat bu kadar kasmıyorlardı. Bu cihaza ROM atmak istiyorum. TWRP yüklü içinde. Garanti durumu falan da yok, eski zaten. Ne yapmalıyım?

İyi akşamlar. Telefonum MIUI 10/Android 9. düz arayüzde bile kasıyor. Zamanında çok daha güçsüz işlemciye ve daha az RAM'e sahip cihazlarda kullandım fakat bu kadar kasmıyorlardı. Bu cihaza ROM atmak istiyorum. TWRP yüklü içinde. Garanti durumu falan da yok, eski zaten. Ne yapmalıyım?
Saf aosp için gsi kullanabilirsiniz

Cihazınızın modeli ne?

saf aosp demek saf android demek, Gsi ise custom roma benzeyen bir yazılım
bu rehberimde nasıl gsi kurabileceğiniz anlatıyorum ama rehberde android 16 söz konusu olduğu için size özel bazı android sürümlerinin linkini eklerim birazdan

saf aosp demek saf android demek, Gsi ise custom roma benzeyen bir yazılım
bu rehberimde nasıl gsi kurabileceğiniz anlatıyorum ama rehberde android 16 söz konusu olduğu için size özel bazı android sürümlerinin linkini eklerim birazdan
Çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı