Çözüldü Telefondan Windows 10 ISO ile USB Hazırlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thefluen

Centipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
37
Telefona Windows 10 ISO dosyasını indirdikten sonra ISO dosyasını telefondan flash belleğe atarsak bilgisayarımıza format atma işlemini gerçekleştirebilir miyiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:


İki tane Windows bot Manager var hangisini seçmeliyim?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20200417_182902.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
@Thefluen Benim anakartım için ayarlar belirttiğim gibi. İstersen kalan iki seçeneği de deneyebilirsin. Olmazsa anakart üzerinde bulunan BIOS pilini çıkarıp, beş dakika kadar bekle. ''İşletim sistemi'' depolama biriminin içerisinde mevcutsa ve zarar görmediyse, sorunun BIOS kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
 
Diğer 2 seçenek nedir söyle kanki yapayım? Yyapmadığım bir şey kalmadı zaten gene olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Thefluen sen en iyisi anakart üzerinden BIOS pilini çıkart. Beş dakika kadar bekle. BIOS kendini sıfırlasın. Ardından tekrar yazarsın.

Vallahi onu da denemiştim bilgisayarın bütün parçalarını çıkarttım taktım gene olmadı. Senin için BIOS pilini çıkartayım 5 dakika bekliyim döneceğim ben sana. Bu bilgisayardan ümidi kestim ben ama neyse tekrar deneyeyim yine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Thefluen geriye format atmayı denemek kalıyor. Formatta atılmıyorsa, HDD bozulmuştur. Zaten 300GB eski bir HDD. SSD alıp, sistemine can verirsin.

BIOS pilini çıkardım bir 10 dakika bekledim geçmiştirde yine olmadı. Neyse sağlık olsun usta vakit ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…