4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #1 Merhabalar, telefonlara veya tabletlere Linux distrolarını kurmak mümkün mü? Sürprizbozan: . Ubuntu Touch olduğunu biliyorum fakat, ben içinde istediğim appimage dosyalarını filen rahatça açabileceğim bir Linux distrosu var mı diye soruyorum.
Merhabalar, telefonlara veya tabletlere Linux distrolarını kurmak mümkün mü? Sürprizbozan: . Ubuntu Touch olduğunu biliyorum fakat, ben içinde istediğim appimage dosyalarını filen rahatça açabileceğim bir Linux distrosu var mı diye soruyorum.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #2 Termux ile kullanabilirsin.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #3 dmrc1441 dedi: Termux ile kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Termux nedir? Sanallaştırma gibi bir şeyden bahsetmiyorum direk kurulumdan bahsediyorum ben.
dmrc1441 dedi: Termux ile kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Termux nedir? Sanallaştırma gibi bir şeyden bahsetmiyorum direk kurulumdan bahsediyorum ben.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #4 Telefonun destekliyorsa Ubuntu touch.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #5 dmrc1441 dedi: Telefonun destekliyorsa Ubuntu touch. Genişletmek için tıkla...
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #6 Aslında yüklenme ihtimali var ama bununla uğraşan geliştiriciler çok az eğer bulunsaydı terddüt etmeden kullanırdım ama belki en azından Linux tabanlı sistemleri var. 13 Open Source Mobile OS Alternatives to Android Android is not the only option for your smartphones. Meet some open-source Android alternatives for your mobile phone. itsfoss.com Senin gibi özgür bir sistem kullanmayı isteyenlerdensin merak etme yakında mobil bir Linux distrosu çıkar. Son düzenleme: 9 Ekim 2021
Aslında yüklenme ihtimali var ama bununla uğraşan geliştiriciler çok az eğer bulunsaydı terddüt etmeden kullanırdım ama belki en azından Linux tabanlı sistemleri var. 13 Open Source Mobile OS Alternatives to Android Android is not the only option for your smartphones. Meet some open-source Android alternatives for your mobile phone. itsfoss.com Senin gibi özgür bir sistem kullanmayı isteyenlerdensin merak etme yakında mobil bir Linux distrosu çıkar.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #7 dmrc1441 dedi: Senin gibi özgür bir sistem kullanmayı isteyenlerdensin merak etme yakında mobil bir Linux distrosu çıkar. Genişletmek için tıkla... Android işletim sistemide açık kaynaklı fakat pek sevmiyorum, kurabilsem evdeki tüm cihazlara kurarım Linux'i. Hafif ve hızlı.
dmrc1441 dedi: Senin gibi özgür bir sistem kullanmayı isteyenlerdensin merak etme yakında mobil bir Linux distrosu çıkar. Genişletmek için tıkla... Android işletim sistemide açık kaynaklı fakat pek sevmiyorum, kurabilsem evdeki tüm cihazlara kurarım Linux'i. Hafif ve hızlı.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #8 416274 dedi: Android işletim sistemide açık kaynaklı fakat pek sevmiyorum, kurabilsem evdeki tüm cihazlara kurarım Linux'i. Hafif ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Android'de güzel ama o kadar özgür değilim bir özgür bir Linux distrosu olsa neler yapılmaz.
416274 dedi: Android işletim sistemide açık kaynaklı fakat pek sevmiyorum, kurabilsem evdeki tüm cihazlara kurarım Linux'i. Hafif ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Android'de güzel ama o kadar özgür değilim bir özgür bir Linux distrosu olsa neler yapılmaz.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.882 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Ekim 2021 #9 dmrc1441 dedi: Android'de güzel ama o kadar özgür değilim bir özgür bir Linux distrosu olsa neler yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten özgürce kullanabilinen Linux distrosu var mı diye açmıştım bu konuyu. Android genel olarak çok kısıtlı ve kişiselleştirilemiyor.
dmrc1441 dedi: Android'de güzel ama o kadar özgür değilim bir özgür bir Linux distrosu olsa neler yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Zaten özgürce kullanabilinen Linux distrosu var mı diye açmıştım bu konuyu. Android genel olarak çok kısıtlı ve kişiselleştirilemiyor.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #10 Postmarket OS nasıldır. postmarketOS // Download Aiming for a 10 year life-cycle for smartphones postmarketos.org
Postmarket OS nasıldır. postmarketOS // Download Aiming for a 10 year life-cycle for smartphones postmarketos.org